Friday, 29 March, 2024

Λαγκαδάς: “Να μη τρέχουν, να μη κάνουν άλλους γονείς να κλάψουν”, λέει ο πατέρας του 26χρονου

Συντετριμμένοι είναι οι γονείς του 26χρονου από το Περιβολάκι Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο

τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε τοίχο αυλής, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Με φωνή που σπάει, λίγες ώρες πριν συνοδεύσει τον γιο του στην τελευταία του κατοικία, ο πατέρας του θύματος και πρόεδρος της κοινότητας Περιβολακίου, Ζωγράφος Μπουτουράκης, απευθύνεται σύμφωνα με το protothema,gr, σε όλους τους ανθρώπους που οδηγούν και ζητάει “να μη τρέχουν, να μη κάνουν άλλους γονείς να κλάψουν“.

Όπως αναφέρει: “ο γιος μας οδηγούσε και πρέπει να κοιμήθηκε στο τιμόνι, την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του. Όσοι οδηγούν να μη τρέχουν, να μη κάνουν άλλες μανάδες και πατεράδες να κλάψουν, δε μπορώ να πω κάτι άλλο, αυτό να πείτε στον κόσμο“.

Υπενθυμίζεται ότι, το δυστύχημα σημειώθηκε στο 1ο χλμ της επαρχιακής οδού Λαγκαδά-Ρεντίνας, στη Θεσσαλονίκη και παρά την άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής που επιχείρησε για τον απεγκλωβισμό του, ήταν ήδη αργά καθώς ο 26χρονος είχε καταλήξει. Ο Αθανάσιος (Σάκης) Μπουτουράκης ήταν γιος του προέδρου της τοπικής κοινότητας Περιβολακίου και πολύ αγαπητός σε όσους ανθρώπους τον γνώριζαν. Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στην περιοχή του Λαγκαδά, με τη διοίκηση της δημοτικής Αρχής να εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια.

«Δεν υφίσταται μεγαλύτερος πόνος από το να οδηγούν γονείς το παιδί τους στην τελευταία του κατοικία. Στεκόμαστε δίπλα στον πρόεδρο του Περιβολακίου κ. Ζωγράφο Μπουτουράκη και την οικογένειά του στο βαρύ τους πένθος», δήλωσε ο Δήμαρχος Λαγκαδά Ι. Ταχματζίδης.

Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα στις 16:00 στον ΙΝ Κοιμήσεως Θεοτόκου στο Περιβολάκι. Προανάκριση για τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Λητής.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου