Friday, 29 March, 2024

Λαμία: Απίστευτα πράγματα! Επίθεση Ρομά σε αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ! (Video)

Ένα απίστευτο σκηνικό βίωσαν το απόγευμα της Τρίτης στην πόλη της Λαμίας όσοι βρέθηκαν στα φανάρια της ΔΕΗ λίγο πριν τις 18.00 το απόγευμα

Ρομά οι οποίοι έχουν πάρει… “εργολαβία” τον καθαρισμό των τζαμιών αυτοκινήτων επιτέθηκαν σε αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ, που βρέθηκε στο σημείο, ακόμη και… με το “κοντάρι” που καθαρίζουν τα τζάμια.
Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο οι σκηνές που έχουν καταγραφεί είναι απίστευτες με κάποιους εκ των Ρομά να έχουν άγριες διαθέσεις εις βάρος του αστυνομικού ο οποίος προσπαθεί να τους μιλήσει και να τους συνετίσει με ήρεμο τρόπο.
Όπως έχουν καταγγείλει πολλάκις στο Lamianow.gr οδηγοί που περνούν από το σημείο, οι θρασύτατοι Ρομά αφού απλώσουν το κοντάρι στο τζάμι και καθαρίσουν με το έτσι θέλω τα αυτοκίνητα των περαστικών ζητούν στη συνέχεια χρήματα από τον οδηγό και αν ο τελευταίος δεν τους δώσει κάτι δημιουργούν ένταση. Επίσης μικρά παιδιά ορμάνε στα αυτοκίνητα να καθαρίσουν τα παρμπρίζ ή και να ζητιανέψουν, με αποτέλεσμα να προκαλούν εκνευρισμό στους οδηγούς.
Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε και σήμερα το απόγευμα με αποτέλεσμα η ομάδα ΔΙΑΣ να βρεθεί στο σημείο και να δεχτεί την απρόκλητη αυτή επίθεση.
Ο αστυνομικός που δέχεται το “πέσιμο”, απόλυτα ψύχραιμος δεν ενεργεί ούτε αντιδρά στην επίθεση που δέχεται. Μάλιστα όπως φαίνεται και στο βίντεο η νεαρή Ρομά στην προσπάθεια της να επιτεθεί κραδαίνει το κοντάρι που πλένουν τα τζάμια εις βάρος του αστυνομικού. Την ίδια ώρα δύο εκ των Ρομά κρατούν έναν τρίτο ο οποίος προσπαθούσε να ασκήσει σωματική βία στον αστυνομικό.
Και ενώ όλα αυτά συνέβαιναν μπροστά στα μάτια ανυποψίαστων οδηγών λίγες στιγμές μετά ακολουθούν ενισχύσεις. Ομάδες ΔΙΑΣ και περιπολικά φτάνουν στο σημείο και αφού η κατάσταση δεν ηρεμούσε οι θρασύτατοι Ρομά μεταφέρθηκαν για τα περαιτέρω στο αστυνομικό τμήμα.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου