Friday, 29 March, 2024

Λαμία: Αρνείται τις κατηγορίες βιασμού ο θείος της 13χρονης

Στον εισαγγελέα πρωτοδικών Λαμίας οδηγήθηκε λίγο μετά τις 17.30 το απόγευμα της Πέμπτης ο 45χρονος άνδρας Ρουμανικής υπηκοότητας

ο οποίος κατηγορείται από την 13χρονη ανηψιά της πρώην γυναίκας του ότι την βίασε. Φορώντας κουκούλα και με σκυμμένο το κεφάλι πέρασε το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου χωρίς να πει κουβέντα και εξασφάλισε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί.
Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να έχει καταγγείλει η 13χρονη κοπέλα, ο άνδρας πρότεινε στο κορίτσι να πάνε βόλτα με το φορτηγό του. Εκείνη δέχθηκε και ο 45χρονος την πήγε σε ερημική τοποθεσία, ακινητοποίησε το φορτηγό και όπως κατεθέσε η 13χρονη την βίασε.Το κορίτσι επέστρεψε στο σπίτι ανέφερε το περιστατικό στον πατέρα της ο οποίος άμεσα την πήρε και την οδήγησε στο αστυνομικό μέγαρο προκειμένου να καταθέσει και να καταγγείλει τι συνέβη και στην συνέχεια στο Νοσοκομείο Λαμίας. Άμεσα κινήθηκαν οι διαδικασίες και ο 45χρονος άνδρας συνελήφθη από τις αρχές οι οποίες διερευνούν σε βάθος το περιστατικό.
Στο μεταξύ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το ρεπορτάζ η ανήλικη υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως δεν υπήρξε ρήξη παρθενικού υμένα, ωστόσο υπάρχουν ενδείξεις που παραπέμπουν σε ασέλγεια οι οποίες θα εξεταστούν ενδελεχώς.
lamianow.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου