Friday, 19 April, 2024

Λαμία: Νεκρός σε τροχαίο, πατέρας δύο παιδιών – Επέστρεφαν από γάμο

Σφοδρή μετωπική σύγκρουση δύο οχημάτων σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, 24 Νοεμβρίου, στην είσοδο της Λαμίας, με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του.
Η θανατηφόρα μετωπική σύγκρουση έγινε λίγα λεπτά πριν τις 5:00 τα ξημερώματα στον παράδρομο, λίγο πριν τα φανάρια «Σερδάρη».
Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε όταν το μαύρο όχημα, στο οποίο επέβαινε μια τετραμελής οικογένεια από τη Λαμία, ανέβαινε κανονικά με κατεύθυνση προς Λαμία. Την ίδια στιγμή από τον παράδρομο που έρχεται από τον Άγιο Τρύφωνα και οδηγεί μπροστά στα συνεργεία, βγήκε το ασημί όχημα στο οποίο επέβαιναν δυο νεαροί από τη Στυλίδα.
Τα δυο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά με αποτέλεσμα να σκοτωθεί επί τόπου ο 37χρονος οδηγός του μαύρου οχήματος και να τραυματιστεί σοβαρά η γυναίκα του. Στο αυτοκίνητο επίσης επέβαιναν και τα δυο κοριτσάκια του άτυχου ζευγαριού, ηλικίας περίπου 8-10 ετών, που σύμφωνα με πληροφορίες τραυματίστηκαν, αλλά δεν φαίνεται να κινδυνεύει η ζωή τους. Ο 37χρονος ήταν πολύτεκνος, πατέρας 4 παιδιών όπου τα δύο δεν ήταν μαζί τους…
Οι δυο νεαροί παρά τη σφοδρότητα της σύγκρουσης τραυματίστηκαν πολύ ελαφρά.
Οι πληροφορίες λένε ότι η οικογένεια από τη Λαμία επέστρεφε από γάμο και μάλιστα τα δυο κοριτσάκια ήταν και παρανυφάκια.
Τον 37χρονο νεκρό οδηγό και τους τραυματίες απεγκλώβισαν άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ, της ΠΥ Λαμίας μαζί με το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που τους μετέφερε στο νοσοκομείο Λαμίας.
Στο σημείο βρέθηκε και ο Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Λαμίας, ο οποίος μαζί με τους αξιωματικούς του, ερευνούν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το θανατηφόρο τροχαίο.

Θρήνος στα ΚΤΕΛ Φθιώτιδας για τον θάνατο του 37χρονου

Ο 37χρονος ήταν πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Αυτοκινητιστών στο ΚΤΕΛ Φθιώτιδας. «Χάσαμε το καλύτερο παιδί. Δεν υπάρχουν λόγια. Δεν το λέω επειδή είμαι φορτισμένος συναισθηματικά. Ήταν όντως το καλύτερο παιδί. Ρωτήστε όποιον θέλετε. Αρίστος επαγγελματίας και υπόδειγμα οικογενειάρχη. Θερμά συλληπτήρια στους οικείους του και εύχομαι ταχεία ανάρρωση στη σύζυγο και στα παιδιά του», λέει στο LamiaReport ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Φθιώτιδας Δημήτρης Παπαναγιώτου.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου