Thursday, 28 March, 2024

Λαμία: Συνελήφθη καταζητούμενος για ανθρωποκτονία – Ήταν μαζί με τον Ριζάι

Μέχρι και οι Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Φθιώτιδας ξαφνιάστηκαν όταν σε τυχαίο έλεγχο για τα μέτρα κορωνοϊού βρήκαν τον Αλκέτ Ριζάι.

Το μεσημέρι της Παρασκευής ένα μαύρο BMW με φιμέ τζάμια τράβηξε την προσοχή των αστυνομικών ενός περιπολικού της Άμεσης Δράσης και το σταμάτησαν για έλεγχο στη συμβολή των οδών Κύπρου και Γ. Πλατή, στη Λαμία. Όταν άνοιξε η πόρτα του συνοδηγού οι αστυνομικοί, δεν πίστευαν στα μάτια τους καθώς συνοδηγός ήταν ο βαρυποινίτης των φυλάκων Δομοκού Αλκέτ Ριζάι.

Όπως διαπιστώθηκε από τον έλεγχο, ο βαρυποινίτης κρατούμενος είχε πάρει άδεια από τις φυλακές Δομοκού, ενώ οδηγός στο πολυτελές θωρακισμένο αυτοκίνητο ήταν ένα από τα πλέον γνωστά πρόσωπα στη νύχτα της Αθήνας.
Στην Ασφάλεια Αττικής ο τρίτος επιβάτης του αυτοκινήτου με τον Ριζάι
Στο ίδιο αυτοκίνητο επέβαινε και ένας 36χρονος, Αλβανικής υπηκοότητας, τα στοιχεία του οποίου όταν ελέγχθηκαν από τους αστυνομικούς το σύστημα χτύπησε «κόκκινο» καθώς ήταν καταζητούμενος για ανθρωποκτονία και άλλες κακουργηματικές πράξεις. Σύμφωνα με το lamiareport, ο 36χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Φθιώτιδας όπου παρέμεινε μέχρι το βράδυ. Στη συνέχεια ειδική ομάδα τον μετέφερε στην Ασφάλεια Αττικής όπου ερευνάται αν έχει εμπλοκή σε συμβόλαια θανάτου το τελευταίο διάστημα.

Ο Αλκέτ Ριζάι και ο οδηγός αφέθηκαν ελεύθεροι ωστόσο τους επιβλήθηκαν πρόστιμα των 300 ευρώ για τα μέτρα για τον κορωνοϊό.

Πηγή: iefimerida.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου