Friday, 29 March, 2024

Λαμία: 29 χρόνια φυλακή στο δικηγόρο που ασελγούσε στην εγγονή του

Σε 29 χρόνια κάθειρξης καταδικάστηκε ένας 69χρονος δικηγόρος από τη Λαμία, ο οποίος είχε συλληφθεί τον περασμένο Ιούνιο

καθώς κρίθηκε ένοχος για ασέλγεια σε βάρος της επτάχρονης εγγονής του.
Τα στοιχεία που είχαν προκύψει μετά την έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας αλλά και της προϊσταμένης της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λαμίας Αποστολίας Ακριβούση ήταν αποκαλυπτικά για τις πράξεις του 69χρονου, όπως αναφέρει το tvstar.gr. Με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως ο δράστης είχε προφυλακιστεί ενώ την Πέμπτη το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Άμφισσας τον καταδίκασε σε 29 χρόνια κάθειρξης. Όλα ξεκίνησαν όταν μία κυρία που πρόσεχε την επτάχρονη και τον εννέα ετών αδελφό της, μαζί με τον διευθυντή του σχολείου που πήγαινε το κορίτσι, κατήγγειλαν στις αρμόδιες αρχές πως η επτάχρονη έφερε σημάδια κακοποίησης.
Το κορίτσι επιβεβαίωσε στους αστυνομικούς παρουσία ψυχολόγου τους φόβους των εκπαιδευτικών, και παρουσίασε ως υπαίτιο τον παππού της. Ο 69χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στην δικαιοσύνη φωνάζοντας στους δημοσιογράφους πως είναι αθώος και η αθωότητα του θα αποδειχθεί.
Ωστόσο τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης από την κ. Ακριβούση έκαναν ακόμη και τον δικηγόρο του να τον εγκαταλείψει. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, το κορίτσι είχε σημάδια τρίβης στα γεννητικά όργανα και μερική ρήξη παρθενικού υμένα.
Cnn.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου