Friday, 19 April, 2024

Λαμία: 47χρονος «έχασε» τη μάχη στη ΜΕΘ Covid

Νέα δυσάρεστη είδηση από το μέτωπο του κορονοϊού με την απώλεια 47χρονου επαγγελματία στη Λαμία μετά από πολυήμερη μάχη με τη νόσο.

Ο άτυχος άνδρας είχε ένα από τα πιο γνωστά καταστήματα στο χώρο της εστίασης στο κέντρο της πόλης και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός.
Νόσησε τον περασμένο μήνα από την covid και στις 27 Απριλίου χρειάστηκε να διασωληνωθεί. Δυστυχώς τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως όλοι ήλπιζαν για αυτό το εξαίρετο παιδί και το βράδυ κατέληξε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Λαμίας. Δεν μπορεί να συμβαίνουν αυτά, να χάνονται νέοι άνθρωποι με τη διασωλήνωση. Είναι σίγουρο ότι έπρεπε να γίνει; Το τραγικό αποτέλεσμα δείχνει πως δεν ήταν η σωστή μέθοδος αντιμετώπισης για να σωθεί η ζωή ενός νέου ανθρώπου. Γνωρίζουν και οι ίδιοι οι γιατροί και οι νοσηλευτές, πως αυτό τους είπαν να κάνουν, χωρίς προηγούμενη εμπειρία στον συγκεκριμένο ιό, όπως είναι φυσικό, ίσως δίνεται λάθος αγωγή ή δεν πρέπει να γίνεται διασωλήνωση. Έτσι χάθηκαν πολλές ζωές… Δύσκολο να πιστέψουμε πώς έφυγε άδικα ένας ακόμη άνθρωπος και όπως λέγεται, χωρίς προηγούμενα προβλήματα υγείας… Συλλυπητήρια στους οικείους του.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου