Friday, 19 April, 2024

Λύγισε ο Ντάνος…

‘Εφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος ηθοποιός Ντάνος Λυγίζος σε ηλικία 76 ετών μετά από άνιση πάλη με μια πολύ επιθετική ασθένεια.

Δεν άντεξε την άνιση μάχη με το θάνατο και ξεψύχησε χθες, παραμονή των Χριστουγέννων στις 19:37 ο γνωστός ηθοποιός Ντάνος Λυγίζος, σε ηλικία 76 ετών.
Σύμφωνα με την εφημερίδα “Freddo” που στο τρέχον φύλλο αναφέρονταν αναλυτικά στην κατάστασή του, ο εκλιπών νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα σε ιδιωτική κλινική των νοτίων προαστίων, παλεύοντας με μια πολύ επιθετική ασθένεια, που δεν επιδεχόταν ούτε φαρμακευτικής, αλλά ούτε και χειρουργικής αντιμετώπισης.
Ο αγαπημένος ηθοποιός και παρουσιαστής της θρυλικής εκπομπής «Όχι τα νέα του AΝΤ1», που επί δεκαετίες χάριζε απλόχερα το γέλιο στο τηλεοπτικό κοινό, εγκατέλειψε τη Στέγη Ηλικιωμένων, όπου έμενε με δική του πρωτοβουλία, και εισήχθη σε ιδιωτικό θεραπευτήριο από τις 15 Νοεμβρίου. Νοσηλευόταν στην πνευμονολογική κλινική, καθώς, όταν εισήχθη στην ιδιωτική κλινική, υπέφερε από δύσπνοια.
Η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα ή την Τρίτη από το κοιμητήριο Ζωγράφου. Η οικογένειά του επιθυμεί, αντί στεφάνων, να κατατεθούν χρήματα στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Λύγισε ο Ντάνος…

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου