Friday, 19 April, 2024

Μάγδα Φύσσα: «Δεν θα φύγω απο τη ζωή αυτή αν δεν τον κρεμάσω… Θα του κόψω το λαρύγγι»

“Δεν θα φύγω από αυτή τη ζωή αν δεν τον κρεμάσω, απόβρασμα της κοινωνίας” , φώναξε η μάνα του Παύλου Φύσσα για τον δολοφόνο του γιου της, Γ.Ρουπακιά.

Ήταν στο διάλειμμα της ακροαματικής διαδικασίας, όταν η Μάγδα Φύσσα πέρασε μπροστά στο ακροατήριο και πέταξε για άλλη μια φορά ένα μπουκάλι νερό προς το πλευρό του Γ.Ρουπακιά.
Αυτός, που καθόταν μόνος στο εδώλιο δεν αντέδρασε, σε αντίθεση με έναν συνήγορο υπεράσπισης ο οποίος απευθυνόμενος προς τους αστυνομικούς που δεν σταμάτησαν τη Μάγδα Φύσσα του είπε: “Θα την μαζέψετε επιτέλους”;
“Εμένα να μαζέψουν; Τι θέλετε; ήρθατε να τον προστατέψετε”, απάντησε η Μάγδα Φύσσα.
Νωρίτερα, κατά τη διάρκεια σχολιασμού της κατάθεσης του αστυνομικού Δημήτρη Κουρετζή, συνήγοροι υπεράσπισης αμφισβήτησαν την αξιοπιστία του για τα όσα κατέθεσε στο δικαστήριο. Ο συνήγορος του Γιώργου Ρουπακιά, Γιώργος Ρουμπέκας, ανέφερε ότι ο εντολέας του είχε τη δυνατότητα να φύγει απο τον τόπο του εγκλήματος, αλλά δεν το έκανε. «Ο Ρουπακιάς περίμενε υπομονετικά να συλληφθεί. Κάπνιζε τσιγάρο. Από την απειρία, ο μάρτυρας αστυνομικός έζησε λίγο κινηματογραφικά, λίγο αμερικάνικα την πρώτη του σύλληψη, λέγοντας μας ότι ήταν νηφάλιος ο δράστης» ανέφερε.

Μάγδα Φύσσα: «Δεν θα φύγω απο τη ζωή αυτή αν δεν τον κρεμάσω… Θα του κόψω το λαρύγγι»

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου