Thursday, 25 April, 2024

Μάλια: Νεκρός 48χρονος – Έχασε τον έλεγχο της «γουρούνας» που οδηγούσε

Μοιραίες στάθηκαν οι διακοπές στην Κρήτη για ένα ζευγάρι Γερμανών τουριστών.

Πρόκειται για έναν 48χρονο και τη 47χρονη σύζυγό του, οι οποίοι βρίσκονταν για διακοπές στα Μάλια, όπου και ενεπλάκησαν σε τροχαίο δυστύχημα, με αποτέλεσμα το θάνατο του άνδρα και τον τραυματισμό της γυναίκας.
Το δυστύχημα συνέβη περίπου στις 6:30 το απόγευμα της Παρασκευής, όταν το τετράτροχο όχημα («γουρούνα») που οδηγούσε ο Γερμανός, με συνεπιβάτη τη σύζυγό του, εξετράπη της πορείας του.
Τόσο ο ίδιος, όσο και η 47χρονη μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ), το οποίο εφημέρευε.
Λίγες ώρες αργότερα, περίπου στις 3:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου, και ενώ οι γιατροί του ΠΑΓΝΗ έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να τον κρατήσουν στη ζωή, τελικά, ο 48χρονος άφησε την τελευταία του πνοή.
Στο ΠΑΓΝΗ, ωστόσο, εξακολουθεί να νοσηλεύεται η 47χρονη σύζυγός του. Εντωμεταξύ, ένα άλλο τροχαίο και πάλι με γουρούνα σημειώθηκε στη Σκιάθο για άλλο ζευγάρι Γερμανών.
Τροχαίο με «γουρούνα» για ζευγάρι τουριστών στη Σκιάθο
Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκησαν χθες, ένα ζευγάρι Γερμανών, καθώς η μηχανή τύπου «γουρούνα» που οδηγούσε ο 22χρονος τουρίστας και επέβαινε η 20χρονη φίλη του φέρεται να βγήκε από την πορεία της με συνέπεια να καταλήξει εκτός δρόμου.
Ο 22χρονος έφερε τραύματα στο θώρακα ενώ η 20χρονη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τους μετέφερε στο Κ.Υ. Σκιάθου, ενώ αργότερα κρίθηκε επιβεβλημένη η μεταφορά τους στο Νοσοκομείο Βόλου όπου και διακομίσθηκαν με ιδιωτικό σκάφος.

neakriti.gr-e-poli.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου