Thursday, 18 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Μάνα 44χρονου που τον πάτησε η σύντροφός του με το αμάξι: «Τον έχει δείρει και πιο παλιά»

Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη στο Δήλεσι Βοιωτίας το βράδυ της Κυριακής. Μια 33χρονη κοπέλα μετά από άγριο καβγά με τον 44χρονο σύντροφό της λόγω ζήλιας

τον πάτησε με το αμάξι του και τον τραυμάτισε, σύμφωνα με τη μαρτυρία της μάνας του θύματος. Ο 44χρονος είπε στην 33χρονη ότι επειδή ήταν Κυριακή θα έπρεπε να επιστρέψει το βράδυ στο σπίτι του, με τη σύντροφό του να αντιδρά έντονα. Ο άντρας μπήκε στο αμάξι για να φύγει, με την 33χρονη να τον ακολουθεί από πίσω και μπαίνει κι αυτή μέσα στο όχημα μαζί του. Καθ’ οδόν κι ενώ κινούνταν με περίπου 80 χλμ/ώρα, η γυναίκα τράβηξε χειρόφρενο. Μόλις το όχημα ακινητοποιήθηκε, η γυναίκα άρπαξε από κλειδιά και βγήκε από το αμάξι, για να προσποιηθεί ότι τα πέταξε σε ένα οικόπεδο εκεί κοντά. Μόλις ο 44χρονος πήγε για να βρει τα κλειδιά, η γυναίκα βρήκε ευκαιρία κι έτρεξε και μπήκε πάλι στο αμάξι στη θέση του οδηγού αυτή τη φορά κι έβαλε μπροστά, προσπαθώντας να τον πατήσει. “Δεν είναι καθόλου καλή η κατάστασή του. Έπρεπε να είμαστε στο νοσοκομείο, αλλά υπέγραψε με δική του ευθύνη. Σε λίγες ημέρες πρέπει να επισκεφθούμε και πάλι το νοσοκομείο γιατί έχει σπάσει τρία πλευρά και έχει στον πνεύμονα αέρα. Έχει τρυπήσει ο πνεύμονας, ενώ το πόδι του είναι σε άθλια κατάσταση και μπορεί να χειρουργηθεί. Αυτό θα το δούμε σε 20 μέρες. Έχει αχρηστευτεί το πόδι του” είπε η μητέρα του 44χρονου, περιγράφοντας το περιστατικό στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

Μιλώντας για τα όσα προηγήθηκαν του τραυματισμού του γιου της, η γυναίκα είπε: “Κάθισε δίπλα του, κι ενώ το αυτοκίνητο πήγαινε με 80 χιλιόμετρα τράβηξε το χειρόφρενο κι έκανε δυο στροφές με κίνδυνο να σκοτωθούν. Μετά πήρε τα κλειδιά του αυτοκινήτου, μπήκε στη θέση του οδηγού και τον χτύπησε. Ήρθε με αίματα στο πρόσωπο. Έπεσε κάτω και τον πάτησε”. Σύμφωνα με τη μητέρα, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η 33χρονη είχε χτυπήσει τον γιο της. “Του είχε δώσει μια αγκωνιά και του είχε μαυρίσει το μάτι. Έχουν γίνει μπροστά μου πολλά περιστατικά”.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου