Thursday, 28 March, 2024

Μάχη με ληστές και αστυνομικούς σε πολυκατοικία – Νεκρός ο ένας δράστης (video)

Γεωργιανοί προσπάθησαν να ληστέψουν διαμέρισμα, αλλά μέσα υπήρχαν κάμερες και η αστυνομία περικύκλωσε την πολυκατοικία

Δύο συνελήφθησαν, ένας έπεσε από τον 7ο όροφο και σκοτώθηκε και ο τέταρτος αναζητείται

Ληστεία θρίλερ και άγρια καταδίωξη από μπαλκόνι σε μπαλκόνι με έναν δράστη νεκρό σημειώθηκε σε πολυκατοικία στη συμβολή των οδών Μουσών και Θησέως στον αριθμό 8 στο Παλαιό Φάληρο. Μάλιστα ένας από τους τέσσερις δράστες διαφεύγει, με αποτέλεσμα η αστυνομία να βρίσκεται σε συναγερμό καθώς εκτιμάται ότι κρύβεται κοντά στο σημείο, ενδεχομένως και σε κάποιο άλλο διαμέρισμα!

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες νεκρός είναι ο ένας από τους τέσσερις ληστές που εισέβαλαν στο διαμέρισμα καθώς έπεσε στο κενό στην προσπάθειά του να διαφύγει. Όλα ξεκίνησαν στις 10.10 το πρωί στην οδό Μουσών όταν ομάδα τεσσάρων Γεωργιανών εισέβαλε στο διαμέρισμα του 8ου ορόφου, όπου διαμένουν δύο ηλικιωμένοι, και με την απειλή πιστολιού επιχείρησαν να τους ληστέψουν.

Οι δράστες φίμωσαν την ηλικιωμένη γυναίκα που ήταν εκείνη την ώρα στο διαμέρισμα και την οικιακή βοηθό και άρχισαν να ψάχνουν το σπίτι και να αρπάζουν ό,τι έβρισκαν αξίας. Όμως δεν είχαν υπολογίσει τον γιο της ηλικιωμένης, ο οποίος είχε βάλει κάμερες στο σπίτι της μητέρας του. Έτσι ο άντρας έβλεπε real-time τους τέσσερις δράστες να ληστεύουν και να απειλούν τη μητέρα του! Η αστυνομία ειδοποιήθηκε αμέσως και έφτασε πολύ γρήγορα, περικυκλώνοντας την πολυκατοικία.

Ξαφνικά οι τέσσερις δράστες αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί και ότι είναι περικυκλωμένοι.

Για να διαφύγουν, πήδηξαν από τον 8ο στον 7ο όροφο της πολυκατοικίας και ακολούθησε καταδίωξη μπαλκόνι-μπαλκόνι. Πίσω τους οι δράστες άφησαν τρία πιστόλια, ενώ μαζί τους είχαν πάρει τιμαλφή από το διαμέρισμα. Δύο δράστες προσπαθώντας να διαφύγουν από τα μπαλκόνια διπλανών διαμερισμάτων, εγκλωβίστηκαν τελικά από τους αστυνομικούς και συνελήφθησαν.

Ο τρίτος όμως στην προσπάθεια του να διαφύγει, παραπάτησε, έπεσε από τον 7ο όροφο στο κενό και σκοτώθηκε.

Αγωνία επικρατεί για τον τέταρτο δράστη που κατάφερε να διαφύγει και γι αυτόν τον λόγο έχει αποκλειστεί η περιοχή και είναι σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση. Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο ο τέταρτος ληστής, ο οποίος είναι «ένοπλος και επικίνδυνος» να έχει κρυφτεί σε διαμέρισμα της πολυκατοικίας, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από την αστυνομία καθώς οι έρευνες είναι σε εξέλιξη.

protothema

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου