Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Μέλη της οικογένειας Υφαντή τραυματίες σε ληστεία στην Κηφισιά

Αιματηρή ληστεία στη βιομηχανία Υφαντής στην οδό Σενέκα 4 στην Κηφισιά σημειώθηκε στις 3 το μεσημέρι της Τετάρτης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τέσσερα άτομα έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπα τους με κουκούλες εισέβαλαν στο χώρο και κατά τη διάρκεια της ληστείας πυροβόλησαν – πιθανότατα με καλάσνικοφ – και τραυμάτισαν στα πόδια δυο άτομα.

Σύμφωνα με στοιχεία της αστυνομίας, οι δύο τραυματίες είναι μέλη της οικογένειας Υφαντή. Οι ληστές πυροβόλησαν στα πόδια θείο και ανηψιό, της οικογένειας Υφαντή, όταν αντέδρασαν στην απαίτησή τους να τους δώσουν τα χρήματα. Οι δυο εκ των δραστών είχαν καλάσνικοφ και οι άλλοι δυο πιστόλια. Στη συνέχεια οι δράστες τράπηκαν σε φυγή με δυο ΙΧ αυτοκίνητα ενώ οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο ΚΑΤ. Ένα από τα οχήματα μάρκας ΒΜW λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε καμένο στην οδό Λαϊου στην Κηφισιά και οι δράστες που το εγκατέλειψαν επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο μάρκας AUDI. Τους καταδίωξαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι δέχθηκαν τα πυρά των κακοποιών. Λίγο αργότερα η Άμεση Δράση ενημερώθηκε ότι τυλίχτηκε στις φλόγες ένα αυτοκίνητο μάρκας AUDI στη περιοχή του Ασπροπύργου και οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να είναι αυτό των δραστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ληστές κατάφεραν να πάρουν τις εισπράξεις της εταιρείας, αγνώστου μέχρι στιγμής ποσού. Οι τραυματίες νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στο ΚΑΤ.

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών είναι σε εξέλιξη.

Newsroom ΔΟΛ

Μέλη της οικογένειας Υφαντή τραυματίες σε ληστεία στην Κηφισιά

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου