Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Μέρκελ: Μόνιμοι στη χώρα μας οι προσωρινοί πρόσφυγες!

Το έλυσε το λαθρομεταναστευτικό η Μέρκελ: Κάλεσε τους «πρόσφυγες» να αναζητήσουν καταλύματα στην Ελλάδα

Νέες προκλητικές δηλώσεις της πρώην «κομσομόλας» και νυν φιλελεύθερης Μέρκελ σε βάρος της Ελλάδας. Η Μέρκελ, η οποία θεωρείται ως… φίλη της Χώρας μας όχι μόνο από τα κόμματα της μνημονιακής αντιπολίτευσης αλλά και από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Συγκεκριμένα η Μέρκελ σε ερωτήσεις του περιοδικού Der Spiegel σχετικά με το πρόβλημα της προσφυγικής κρίσης στην Ευρώπη έδειξε τις πραγματικές της διαθέσεις.
Ενώ νωρίτερα χθες εμφανιζόταν ιδιαίτερα δεκτική στο θέμα του Προσφυγικού, το απόγευμα μετά τη συνάντησή της με τον πρωθυπουργό της Κροατίας στο Βερολίνο φαίνεται ότι άλλαξε στάση, διαπιστώνοντας πως το πρόβλημα στα… «ελληνομακεδονικά (!!!)», όπως τα χαρακτήρισε, σύνορα έχει επιδεινωθεί δραματικά μετά το κλείσιμο των διόδων της βαλκανικής οδού.
Ζήτησε μάλιστα από τους πρόσφυγες να αναζητήσουν καταλύματα στην Ελλάδα (!), αφού, όπως τόνισε σε δηλώσεις της μετά τις συνομιλίες με τον Τίχομιρ Ορέσκοβιτς στην Καγκελαρία, «υπάρχουν δυνατότητες παραμονής και διαμονής στη χώρα».
Με απλά λόγια, η «φιλέλληνας» Μέρκελ ζητεί από όσους περνούν παράνομα τα σύνορα της Ελλάδας να παραμείνουν σ΄αυτήν, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «υπάρχουν δυνατότητες παραμονής και διαμονής στη χώρα». Η λογική του «ουδέν μονιμότερο από το προσωρινό» επαληθεύεται μέσα από τα λόγια της Μέρκελ και σε συνδυασμό με την απαράδεκτη και ενδοτική στάση της ελληνόφωνης κυβέρνησης δείχνουν ξεκάθαρα ποια είναι τα σχέδια των ισχυρών της Ευρώπης και των εγχώριων εντολοδόχων τους.
Η μετατροπή, δηλαδή, της Ελλάδας σε μια απέραντη και μόνιμη αποθήκη ψυχών, με ευρύτερο σκοπό την αντικατάσταση του ελληνικού Λαού από έναν ετερογενή πληθυσμό.

Μέρκελ: Μόνιμοι στη χώρα μας οι προσωρινοί πρόσφυγες!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου