Wednesday, 24 April, 2024

Μαραθώνιος “Μέγας Αλέξανδρος”: Πρώτος ο Θοδωρής Οσιπίδης, στα 10.000 μ. με αμαξίδιο

Τεράστιο χειροκρότημα για τον Θοδωρή Οσιπίδη, ο οποίος τερμάτισε στην πρώτη θέση με τροχήλατο αμαξίδιο, στον 17ο Διεθνή Μαραθώνιο “Μέγας Αλέξανδρος” στη Θεσσαλονίκη.

Μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή καταγράφηκε κατά τον τερματισμό του αγώνα 10.000μ. στον 17ο Διεθνή Μαραθώνιο “Μέγας Αλέξανδρος” που διεξάγεται αυτή την ώρα στη Θεσσαλονίκη.

Πρώτος αθλητής που πέρασε το νήμα ήταν ο Θοδωρής Οσιπίδης με το τροχήλατο αμαξίδιό του, ο οποίος, όπως γράφει το grtimes, καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο που κατέκλυσε την παραλία της πόλης.

Ο αθλητής δήλωσε χαρούμενος που κατάφερε να πάρει την πρωτιά: «Ήταν η πρώτη φορά που επέλεξα να συμμετάσχω σε αυτή τη διαδρομή και είμαι πολύ χαρούμενος που τα κατάφερα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου δέχθηκε ο Διογένης Τσώνης ο οποίος τερμάτισε στη δεύτερη θέση με τροχήλατο αμαξίδιο πίσω από τον Θοδωρή Οσιπίδη.

Υπενθυμίζεται ότι ο 51χρονος αστυνομικός από την Καλαμαριά Θεσσαλονίκης έχει υποβληθεί σε 19 χειρουργικές επεμβάσεις αποκατάστασης μετά από ένα σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε το 2010.

«Ήταν μια υπέροχη εμπειρία και ευχαριστώ τους πάντες για αυτό. Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να τερματίσω καθώς για πρώτη φορά αποφάσισα να πάρω μέρος σε έναν μαραθώνιο» δήλωσε στο GRTimes o Διογένης Τσώνης… δείτε εδώ

Δείτε και την εκκίνηση από την Πέλλα των αθλητών με αμαξίδιο

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου