Wednesday, 24 April, 2024

Μαρκέλλα: Βιασμός και πορνογραφία στο κατηγορητήριο

Μαρκέλλα: Δίωξη για κακουργήματα στην 33χρονη
Ποινική δίωξη για τέσσερα κακουργήματα και δύο πλημμελήματα άσκησε η εισαγγελέας Γεσθημενή Χατζηπαρασίδου εις βάρος της 33χρονης, που ομολόγησε ότι άρπαξε την μικρή Μαρκέλλα.

Η κοκκινομάλλα γυναίκα κατηγορείται για: αρπαγή ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείριση σε ανήθικες ασχολίες, βιασμό, γενετήσια πράξη με ανήλικο, παραγωγή πορνογραφικού υλικού, έκθεση, προμήθεια ναρκωτικών για ιδία χρήση.

Η ίδια παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην Α’ τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, από την οποία πήρε προθεσμία.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, παρότι δεν υπάρχουν ίχνη κακοποίησης, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, η πράξη του βιασμού συνίσταται στη χορήγηση των ναρκωτικών φαρμάκων προκειμένου να καμφθούν οι αντιδράσεις της ανήλικης ώστε να προβεί στη συνέχεια σε ασελγείς πράξεις.

Η 33χρoνη, που φέρεται να εκδίδεται περιστασιακά, όπως έγινε γνωστό ομολόγησε προανακριτικά τις πράξεις της.

Η αστυνομία επεξεργάζεται υλικό από κινητό και υπολογιστή για πορνογραφικό υλικό που απεικονίζει την μικρή Μαρκέλλα. Αυτό φέρεται να κατέθεσε και η ανήλικη, λέγοντας ότι η αρπαγέας τη μακιγιάρισε πριν να τη φωτογραφίσει. Στην αστυνομία η κατηγορούμενη φέρεται πως είπε ότι είχε σεξουαλικές προτιμήσεις για τα ανήλικα παιδιά. Η ίδια είναι μητέρα ενός παιδιού και χωρισμένη.

Οι διωκτικές αρχές εκτιμούν ότι πίσω από τη συγκεκριμένη υπόθεση κρύβεται κύκλωμα πορνογραφίας ανηλίκων, σύμφωνα με πληροφορίες του Grtimes.gr. Όπως ανέφερε νωρίτερα το thestival.gr, η κοκκινομάλλα γυναίκα μεταφέρθηκε λίγο μετά τις 13:00 στο γραφείο του Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης. Οι αστυνομικοί επέλεξαν την πίσω είσοδο των δικαστηρίων. Όση ώρα περίμενε να έρθει η σειρά της είχε σκυμμένο το κεφάλι. Φορούσε μια γκρι ζακέτα με κουκούλα. Την φρουρούσαν πέντε αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ, ενώ δεν σήκωσε το κεφάλι της ούτε για μια στιγμή και δεν μίλησε με κανέναν.

Φρικτή ομολογία

Σοκ προκαλούν οι νέες πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση αρπαγής της μικρής Μαρκέλλας. Όλα δείχνουν πως το κοριτσάκι, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί για 48 ώρες, έπεσε θύμα των ορέξεων της 33χρονης, η οποία φέρεται να έχει ομολογήσει τις εγκληματικές της πράξεις. Όπως προκύπτει από τα νέα στοιχεία, η κοκκινομάλλα γυναίκα βρήκε ευκαιρία το γεγονός ότι γνώριζε ήδη την Μαρκέλλα προκειμένου να την παγιδεύσει. Σύμφωνα με το “Φως στο Τούνελ”, της Αγγελικής Νικολούλη, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ανατρίχιασαν με την ομολογία της 33χρονης, κατά τη διάρκεια της ανάκρισης. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η κατηγορούμενη παραδέχτηκε ότι γνώριζε το κορίτσι, καθώς ήταν παλιά γειτόνισσα της μητέρας του στην Τούμπα, μέχρι που έφυγε και μετακόμισε μόνη της στην Καλαμαριά, ενώ το δικό της παιδί έμενε με τον πατέρα του σε άλλη πόλη, αφού βρίσκονταν σε διάσταση.

Οι ιδιαίτερες ερωτικές προτιμήσεις και οι ανατριχιαστικές πράξεις

Το “Φως στο Τούνελ” αναφέρει πως στους αστυνομικούς παραδέχτηκε ότι είχε ιδιαίτερες ερωτικές προτιμήσεις και πως βρήκε την ευκαιρία με την 10χρονη που την γνώριζε, την πλησίασε και της είπε ότι επειδή δεν μπορούσε η μητέρα της να την πάρει από το σχολείο θα την πήγαινε εκείνη στο σπίτι. Το κοριτσάκι που γνώριζε την συγκεκριμένη κοκκινομάλλα γυναίκα δεν δίστασε να την εμπιστευτεί και την ακολούθησε. Ωστόσο, η 33χρονη βρήκε ευκαιρία να θέσει σε εφαρμογή το σχέδιό της και μετέφερε το παιδί στο δικό της σπίτι, στην Καλαμαριά. Εκεί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έφτιαξε ένα ρόφημα που περιείχε βενζοδιαζεπίνες και κοκαΐνη και το έδωσε στη μαθήτρια να το πιει. Μόλις προκάλεσε καταστολή στην μικρή, την ξάπλωσε και άρχισε να την θωπεύει…

Φαίνεται πως η 33χρονη πιέστηκε από τη δημοσιότητα που προκάλεσε η υπόθεση της αρπαγής της μαθήτριας, την μετέφερε με το αυτοκίνητό της στην περιοχή που την άφησε και στη συνέχεια την οδήγησε πεζή μέχρι το σημείο που ήταν το πρατήριο καυσίμων. Σημειώνεται πως υπάρχει βιντεοληπτικό υλικό που έχει καταγράψει εκεί τις κινήσεις της.

Προσπάθησε να ξεφορτωθεί ενοχοποιητικά στοιχεία

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ακολούθως η 33χρονη πέταξε το κινητό της τηλέφωνο και προμηθεύτηκε νέο με νέα κάρτα. Τα στοιχεία αυτά τα εντόπισαν οι Αρχές σύντομα και την είχαν επίσης καταγεγραμμένη σε βιντεοληπτικό υλικό. Παρήγγειλε ταξί και πήγε στην Παραλία Κατερίνης, όπου έμεινε σε ένα σπίτι που νοίκιασε με εφαρμογή βραχυπρόθεσμης μίσθωσης. Οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη της, λαμβάνοντας σχετική πληροφορία από μάρτυρα. Εντόπισαν τον οδηγό ταξί από τον οποίο πήραν κατάθεση και τους επιβεβαίωσε ότι μετέφερε τη γυναίκα στην Παραλία Κατερίνης. Στη συνέχεια οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης την εντόπισαν και την έθεσαν υπό παρακολούθηση. Η 33χρονη είχε σχεδόν ξυρίσει το κεφάλι της προκειμένου να αποπροσανατολίσει τις Αρχές και φορούσε συνεχώς μία μπαντάνα.

Όταν οι αστυνομικοί αποφάσισαν να την ακινητοποιήσουν και να την προσαγάγουν, εκείνη είχε προλάβει να σπάσει τον φορητό της ηλεκτρονικό υπολογιστή. Οι αστυνομικοί της τα απέσπασαν πριν τα πετάξει σε κάδο σκουπιδιών.

Το “Φως στο Τούνελ” σημειώνει πως οι Αρχές προσπαθούν να ανασύρουν στοιχεία από τον διαλυμένο υπολογιστή της όμως φαίνεται πως έχει προκαλέσει φθορά και στον σκληρό δίσκο και αυτό καθιστά πολύ δύσκολη την προσπάθειά τους. Είναι αρκετά πεπεισμένοι όμως ότι ενδεχομένως είχε αρχεία που την “καίνε”, όπως τυχόν καταγεγραμμένο βιντεοληπτικό ή φωτογραφικό υλικό από τις ειδεχθείς πράξεις της έναντι της ανήλικης. Σε έρευνα που ακολούθησε στο διαμέρισμά της, στην περιοχή της Καλαμαριάς, καθώς και σε κάδο απορριμμάτων, όπου επιχείρησε να πετάξει και να καταστρέψει σε βάρος της στοιχεία, βρέθηκε μεταξύ άλλων και κατασχέθηκε ρουχισμός τον οποίο φορούσε κατά την αρπαγή και απελευθέρωση της ανήλικης.

Φέρεται να έδρασε μόνη της

Η ίδια δεν εμπλέκει τυχόν άλλο άτομο στις ενέργειές της και οι Αρχές έχουν πειστεί ότι όντως έδρασε από μόνη της, εκμεταλλευόμενη πάντα την γνωριμία με την οικογένεια και το γεγονός ότι το παιδί εύκολα θα την εμπιστευόταν και θα την ακολουθούσε. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ερευνούν αν η συγκεκριμένη γυναίκα είναι υπεύθυνη και για τυχόν άλλες παρόμοιες ενέργειες σε βάρος παιδιών, τονίζει το δημοσίευμα.

Πηγή: anikolouli.gr/GRTimes.gr/Thestival.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου