Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Μαχητής στο Motocross, Μαχητής και στη ζωή ο Μανώλης Λιγνός

Ήταν 8 Μαρτίου 2020, όταν η μοίρα επιφύλασσε την πιο άσχημη της στιγμή για τον νεαρό Συριανό
Τον δικό του αγώνα… δίνει ο νεαρός συριανός Μανώλης Λιγνός. Αυτή τη φορά όχι σε κάποια πίστα Mottocross αλλά στο κέντρο αποκατάστασης στους Αγίους Αναργύρους στην Αθήνα.
Ο Μανωλης μετά τον σοβαρό τραυματισμό του μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο Γενικό Νοσοκομείο της Νικαίας όπου κατευθείαν υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στον σπόνδυλο Ο1, η οποία κράτησε τέσσερις ώρες. Μετά από μια βδομάδα, ο Μανώλης έκανε ένα 7ωρο χειρουργείο στο Θ12 σπονδελοδεσια και μετά από εκεί έμεινε 3 εβδομάδες στο κέντρο αποκατάστασης.

Δυστυχώς, ο Μανώλης ούτε εκεί παρουσίασε μεγάλη βελτίωση, με τους ειδικούς να τον συμβουλεύουν να απευθυνθεί σε ιδιωτικό Κέντρο Αποθεραπείας.
Σήμερα το μεσημέρι κυκλοφόρησε μέσω του διαδικτύου, ένα εμπιστευτικό μήνυμα από γνωστό σε γνωστό στο οποίο έκαναν έκκληση να βοηθήσουν όσο μπορεί ο καθένας. Όπως γίνεται κατανοητό, σε μία τέτοια προσπάθεια, οι συριανοί δε θα μπορούσαν να μείνουν αμέτοχοι και για μια ακόμη φορά γίνονται μια γροθιά σε μια κοινή προσπάθεια για να βοηθήσουν τον Μανώλη Λιγνό, τον αθλητή motocross, που δίνει τη δική του μάχη για να ξεπεράσει τα βαρύτατα τραύματα του.

Συγγενείς και φίλοι θα καταβάλουν προσπάθεια, ώστε το χαμόγελο να επιστρέψει ξανά στα χείλη του Μανώλη. Ήδη, βρίσκονται δίπλα του με οποιανδήποτε τρόπο και το αποδεικνύουν έμπρακτα. Η οικογένεια και οι φίλοι του συριανού «μαχητή» ατενίζουν με αισιοδοξία το μέλλον και περιβάλλουν το δικό τους άνθρωπο με όλη τους τη θετική σκέψη για να επιστρέψει και πάλι δυνατός κοντά τους.

Ωστόσο για να γίνει αυτό, χρειάζεται να μεταβεί και να νοσηλευτεί σε ιδιωτικό κέντρο αποκατάστασης. Η κατάστασή του είναι σοβαρή, αλλά οι ελπίδες υπάρχουν και θα πρέπει να γίνουν ακόμη περισσότερες.
Ο Μανώλης δείχνει εξαιρετική δύναμη να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που έχει, αλλά θα χρειαστεί μια βοήθειά απ’ όλους μας για να σηκώσει το βάρος των εξόδων που είναι μεγάλο. Ας στείλουμε ένα ωραίο δώρο στο Μανώλη το έχει ανάγκη!

Ο λογαριασμός είναι στην Τράπεζα Πειραιώς με αριθμό:

IBAN GR76 0172 7100 0057 1009 8148 570

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΥΓΝΟΣ
cyclades24

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου