Friday, 29 March, 2024

“Μαϊμού” γιατρός: Ζητούσε 22.000 ευρώ για… θαυματουργές ενέσεις

“Μαϊμού” γιατρός: Ζητούσε 22.000 ευρώ για… θαυματουργές ενέσεις
Των Α. Κανδύλη & Δ. Πανανού,

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη δράση του αποκαλούμενου «ψευτογιατρού» Νικολάου Κοντοστάθη, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του για ανθρωποκτονία από πρόθεση, διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και απάτη. Έκτοτε, δεκάδες θύματά του, αναγνωρίζοντάς τον ως αυτόν που τους πούλησε ελπίδα “πατώντας” στην απελπισία τους, προσέρχονται στις Αρχές καταθέτοντας τη δική τους τραυματική εμπειρία ή των συγγενών τους με τον “σωτήρα”.

Τον άνθρωπο που υποσχόταν πλήρη ίαση από βαριές μορφές καρκίνου με ενέσεις της “θαυματουργού αρτεμισίνης”, κόστους 22.000 ευρώ η καθεμία, ή με διατροφή που περιελάμβανε μεταξύ άλλων “μανιτάρια με κρέμα κάσιους”.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάνω από 100 είναι οι καταγγελίες που έχουν γίνει εις βάρος του στις Αρχές, μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του, ενώ η εκτίμηση είναι πως θα ακολουθήσουν κι άλλες.

Ενδεικτική, μάλιστα, είναι η μαρτυρία μιας εκ των καταγγελλουσών για τον τρόπο που ξεγελούσε τα θύματά του. Το συγκεκριμένο πρόσωπο φέρεται να έχει καταθέσει: “Τον πιέζουμε να του δώσουμε χρήματα και εκείνος δεν δέχεται. Μας λέει, ωστόσο, ότι προς τα τέλη Οκτωβρίου που θα συναντηθούμε για να κάνει μια ένεση της ‘θαυματουργού αρτεμισίνης’ θα χρειαστεί να έχουμε ένα ποσό περίπου στα 22.000 ευρώ…”.
enikos

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου