Friday, 29 March, 2024

«Μαύρη» μέρα: «Έσβησε» για πάντα το χαμόγελο της 29χρονης Ευτυχίας

Απέραντη θλίψη σκόρπισε ο θάνατος της 29χρονης, Ευτυχίας Αθηνοδώρου, η οποία έφυγε για το μεγάλο ταξίδι το Σάββατο

βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς και φίλους.
Η άτυχη Ευτυχία πάλευε με τον καρκίνο, τα τελευταία δύο χρόνια, ωστόσο ποτέ δεν έπαψε να χαμογελά και να ελπίζει μέχρι την τελευταία στιγμή.
Η είδηση του θανάτου της Ευτυχίας μιας νεαρής γεμάτης όνειρα, σκόρπησε οδύνη, αφού ουδείς μπορεί να πιστέψει πως το χαμόγελο της Ευτυχίας έσβησε για πάντα. «Ευτυχία μου αγαπημένη μου ξαδέλφη, ακόμη αδυνατώ να πιστέψω ότι χθες τόσο απροσδόκητα έφυγες για το μεγάλο ταξίδι. Πάλεψες με πραγματικό σθένος τον καρκίνο για σχεδόν δύο χρόνια μα η μάχη ήταν άνιση δυστυχώς και ενώ πάντα με θετικότητα μας έδινες όλους δύναμη και κουράγιο, αύριο πρέπει μόνοι μας να βρούμε την δύναμη να σε αποχαιρετήσουμε για στερνή φορά.
Μόλις στα 29 σου χρόνια αγαπημένη μου. Δεν πρόλαβες να χαρείς τον γάμο σου, το νέο σου σπίτι και δεν πρόλαβες να υλοποιήσεις τα τόσα σου όνειρα. Όσοι σε γνώρισαν ξέρουν ακριβώς τι υπέροχος άνθρωπος ήσουν και πόσο απλόχερα χάριζες αγάπη σε όλους. Τώρα; Ποιος να παρηγορήσει την μανούλα σου και την αδελφή σου που ήταν πάντοτε στο προσκέφαλο σου μέχρι την τελευταία στιγμή; Ποιος να παρηγορήσει τον μικρό σου αδελφό και τον πατέρα σου; Φτωχά τα λόγια μου και μικρές οι λέξεις για να περιγράψουν τον πόνο.
Μόνη παρηγοριά αγαπημένη μου ξαδέρφη είναι που ξέρω με βεβαιότητα ότι έχεις κερδίσει μια θέση στον Παράδεισο, εκεί όπου οι δίκαιοι αναπαύονται και εκεί όπου δεν υπάρχει οδύνη θλίψη και στεναγμός, αλλά ζωή αιώνιος. Ας είναι αιωνία σου η μνήμη», έγραψε σε ανάρτηση της η ξαδέλφη της αδικοχαμένης Ευτυχίας, γνωστοποιώντας τον θάνατο της. Η κηδεία της 29χρονης τελέστηκε σήμερα Δευτέρα.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου