Thursday, 28 March, 2024

Μεθυσμένος οδηγός στην Κύπρο προκάλεσε τριπλό τροχαίο

Ένας ελαφρά τραυματίας είναι ο απολογισμός τριπλού τροχαίου, το οποίο προκάλεσε 60χρονος στην Πάφο, στην Κύπρο, χθες βράδυ.
Γύρω στις 8 το βράδυ, αυτοκίνητο που οδηγούσε 60χρονος κάτοικος της επαρχίας Πάφου στη λεωφόρο Χρυσονέρας στην Κισσόνεργα με κατεύθυνση την Πέγεια, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, συγκρούστηκε στο πίσω μέρος αυτοκινήτου που οδηγούσε 52χρονος. Ακολούθως, το αυτοκίνητο του 60χρονου συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 30χρονος το οποίο κινείτο στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.
Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ελαφρά ο 52χρονος ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε κάκωση κεφαλής. Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, υπέγραψε και πήρε εξιτήριο.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης», τον 60χρονο διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ με αρχική ένδειξη 96μg ενώ η ένδειξη του τελικού ελέγχου ήταν 86μg αντί 22 που είναι το ανώτατο από το Νόμο όριο. Στους υπόλοιπους οδηγούς διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ με μηδενική ένδειξη.
Ο 60χρονος αφέθηκε ελεύθερος για να του απαγγελθούν κατηγορίες σε μεταγενέστερο στάδιο.
newsbeast.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου