Thursday, 28 March, 2024

Μεσσήνη: 49χρονη δέχθηκε επίθεση με χημικό υγρό από τον πρώην σύζυγό της

Νοσηλεύεται η 49χρονη η οποία δέχθηκε την επίθεση με χημικό υγρό νωρίς το πρωί της Τετάρτης στη Μεσσήνη. Ο τέως σύζυγος του θύματος

που έχει συλληφθεί, αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στις εισαγγελικές Αρχές.

Θύτης και θύμα φαίνεται πως είχαν οικονομικές διαφορές, όπως μεταφέρουν διαφορετικές πηγές, με αυτό να θεωρείται το πιθανό κίνητρο της ειδεχθούς επίθεσης. Όπως προκύπτει από τα έως τώρα στοιχεία, χρησιμοποίησε υδροχλωρικό οξύ, το οποίο προμηθεύτηκε από σούπερ μάρκετ.

Παρότι χωρισμένοι φαίνεται πως διέμεναν στο ίδιο σπίτι καθώς η 49χρονη δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να μετακομίσει. Αλλά, είχε ξεκαθαρίσει στον 50χρονο πως επρόκειτο απλώς για μία συγκατοίκηση. Οι δυό τους είχαν αποκτήσει τέσσερα παιδιά, ενώ η 49χρονη είχε άλλα δύο από προηγούμενο γάμο της.

Πώς έγινε η επίθεση

Περί τις 4:00 η γυναίκα έφτασε στη δουλειά της, ένα πλυντήριο αυτοκινήτων, και την ώρα που επιχείρησε να ανοίξει την πόρτα πετάχτηκε μπροστά της ο 50χρονος. Ο άνδρας είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, ώστε να μην τον αναγνωρίσει.

Όπως προκύπτει, την παραφύλαγε στο σκοτάδι και της επιτέθηκε με την πρώτη ευκαιρία. Αρχικά επιχείρησε να την ακινητοποιήσει με ένα πανί εμποτισμένο με το χημικό υγρό και στη συνέχεια έριξε στο πρόσωπό της το περιεχόμενο της φιάλης, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή, ενώ η γυναίκα διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας όπου παραμένει νοσηλευόμενη με σοβαρό έγκαυμα στο ένα μάτι. Δεν εκφράζονται φόβοι για τη ζωή της, αλλά υπάρχει πιθανότητα να χάσει την όρασή της στο μάτι αυτό.

Από την πρώτη στιγμή, η αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο της ληστείας αλλά και επίθεσης για εργασιακές διαφορές, και άρχισε να κάνει έρευνα στο περιβάλλον της γυναίκας. Τελικώς έφτασαν στα ίχνη του 50χρονου, ο οποίος προσήχθη το βράδυ της ίδιας μέρας. Λίγο αργότερα έγινε γνωστή η σύλληψή του και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου