Friday, 19 April, 2024

Μεταφορά πυραύλων και οχημάτων για τη γιορτή του Πυροβολικού – Παραμονή της Αγίας Βαρβάρας

Τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου τιμάται η μνήμη της Αγίας Βαρβάρας. Παράλληλα, την ημέρα αυτή γιορτάζει και το Σώμα του Πυροβολικού.
Η διπλή αυτή γιορτή θα τμηθεί λαμπρώς στον ιερό ναό της Αγίας Βαρβάρας που βρίσκεται στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά στην οδό Λαγκαδά της Θεσσαλονίκης.

Από μέρες άρχισαν οι προετοιμασίες με τη μεταφορά στον περίβολο του ναού πυραύλων και οχημάτων του Πυροβολικού.Παρουσία του Αρχηγού ΓΕΣ οι εκδηλώσεις για την Αγία Βαρβάρα στη Σταυρούπολη


Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών σήμερα το απόγευμα στο ιερό Nαό Αγίας Βαρβάρας στην Σταυρούπολη για τις εκδηλώσεις στη μνήμη της Αγίας Βαρβάρας που τιμάται αύριο, 4 Δεκεμβρίου.


Μια λαμπρή μέρα και για το Πυροβολικό που γιορτάζει και τιμά την Προστάτιδά του Αγία Βαρβάρα. Για το λόγο αυτό στο προαύλιο του Nαού παρουσιάστηκε η έκθεση Οπλικών Συστημάτων της 108ης Αυτοκινούμενης Μοίρας. Το παρών έδωσε ο αρχηγός ΓΕΣ, Αλκιβιάδης Στεφανής, που μαζί με τον Μητροπολίτη Νεαπόλεως Βαρνάβα την επιθεώρησαν και παράλληλα ευχήθηκαν στα στελέχη του Ελληνικού Στρατού.
Επίσης έγινε η λιτανεία της Ιεράς Εικόνας της Αγίας Βαρβάρας και ο πανηγυρικός Εσπερινός.
Life-Events.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου