Thursday, 28 March, 2024

Με εισαγγελική εντολή στο Νοσοκομείο της Νίκαιας έξι ανήλικοι αλλοδαποί κρατούμενοι με ψώρα

Την εισαγωγή και νοσηλεία έξι ανηλίκων αλλοδαπών οι οποίοι κρατούνται στο αστυνομικό τμήμα Κολωνού και έχουν προσβληθεί από ψώρα στο Νοσοκομείο Νίκαιας

διέταξε την Πέμπτη, η Εισαγγελία Ανηλίκων Αθηνών.
Όπως αναφέρει το νοσοκομείο σε σχετικό δελτίο Τύπου και στο πλαίσιο της εν λόγω εντολής, «ως όφειλε, άνοιξε τους θαλάμους που περιθάλπονται ασθενείς με λοιμώδη και εν γένει μεταδιδόμενα νοσήματα προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή αντιμετώπιση των ασθενών, με ταυτόχρονη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, αλλά και της υγείας λοιπών ασθενών, επισκεπτών και εργαζομένων».
Σημειώνεται ότι σε επιστημονικό επίπεδο υπάρχει άριστη συνεργασία της Επιτροπής Νοσοκομειακών Λοιμώξεων των Δερματολόγων του Νοσοκομείου Νίκαιας, αλλά και του νοσηλευτικού προσωπικού.
«Επιπλέον, ενημερώνουμε ότι οι εν λόγω ασθενείς θα βρίσκονται σε προστατευόμενο από την αστυνομία χώρο, ο οποίος είναι απομονωμένος από τον λοιπό πληθυσμό ασθενών, αποκλείοντας έτσι το ενδεχόμενο μετάδοσης της νόσου. Μετά το πέρας της νοσηλείας, θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα απολύμανσης και αποστείρωσης, με βάση τα διεθνή πρωτόκολλα, προκειμένου να επανέλθει ο χώρος στην πρότερη χρήση του», καταλήγει η ανακοίνωση.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου