Thursday, 25 April, 2024

Με πυροτεχνήματα φωτίστηκε το εντυπωσιακό έλατο της Αριστοτέλους

Τη νύχτα μέρα έκανε το φως του χριστουγεννιάτικου δέντρου και τα πυροτεχνήματα που έδωσαν ζωή στην πλατεία Αριστοτέλους κατά τη διάρκεια του ανάμματος

των φώτων, παρουσία του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνου Ζέρβα και πλήθους πολιτών που έσπευσαν να απολαύσουν το γιορτινό θέαμα.

Το εντυπωσιακό έλατο των 18μ. από τον Ταξιάρχη Χαλκιδικής φωτίστηκε σήμερα το απόγευμα, με την παρουσία πολιτών όλων των ηλικιών και του δημάρχου που έδωσε το έναυσμα για την έναρξη της εορταστικής περιόδου στη Θεσσαλονίκη.Με χειροκροτήματα υποδέχτηκε το κοινό στη σκηνή τον διάσημο τραγουδιστή Πέτρο Ιακωβίδη, του οποίου τα τραγούδια ξεσήκωσαν τους παρευρισκόμενους, με την καρδιά της Θεσσαλονίκης, την πλατεία Αριστοτέλους να «χτυπά» και επίσημα σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς.

Εκτός από το έλατο στο κέντρο της πόλης έχουν τοποθετηθεί 350.000 γιορτινά λαμπιόνια. Την παρουσίαση της διοργάνωσης ανέλαβε ο παρουσιαστής και επιχειρηματίας Τάσος Σοφρωνίου που δήλωσε πως «βρισκόμαστε σε μια καταπληκτική στιγμή για τη Θεσσαλονίκη».

thesstoday.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου