Friday, 19 April, 2024

Με την απειλή μαχαιριού στην υπάλληλο, λήστεψε ζαχαροπλαστείο!

Ληστεία σε ζαχαροπλαστείο του Βόλου σημειώθηκε στις 5:10 το απόγευμα της Παρασκευής, με τον δράστη να βγάζει μαχαίρι στην υπάλληλο του καταστήματος.

Τον κατέγραψαν, όμως, οι κάμερες και συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα μαζί με τον συνεργό του.

Ειδικότερα, δυο άνδρες ηλικίας 35 και 39 ετών πήγαν χθες το απόγευμα στο ζαχαροπλαστείο με το αυτοκίνητο του 39χρονου ο οποίος έμεινε να κρατάει “τσίλιες”. Ο 35χρονος μπήκε μέσα στο ζαχαροπλαστείο φορώντας κουκούλα full face και πλησιάζοντας την υπάλληλο που εργαζόταν εκείνη την ώρα σε ζαχαροπλαστείο, έβγαλε μαχαίρι και απαίτησε να του παραδώσει τα χρήματα που υπήρχαν στο ταμείο. Η γυναίκα τρομοκρατήθηκε και έτρεξε προς το εργαστήριο του καταστήματος, αφήνοντάς του το πεδίο ελεύθερο. Τότε ο 35χρονος ληστής πήρε όλο το συρτάρι της ταμειακής μηχανής που περιείχε 260 ευρώ και έσπευσε να εξαφανιστεί μαζί με τον συνεργό του, ο οποίος τον περίμενε στο αυτοκίνητο.

Ειδοποιήθηκε αμέσως η αστυνομία η οποία αξιοποιώντας μαρτυρίες και βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες, εντόπισε και συνέλαβε τους δυο δράστες. Μάλιστα, σε κάδο κοντά στο σπίτι που κρύβονταν, βρέθηκε το συρτάρι του ταμείο. Οι δυο τους ομολόγησαν και σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου