Wednesday, 24 April, 2024

Με φόντο την τεράστια ελληνική σημαία, η συγκέντρωση στη Μυτιλήνη

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι προετοιμασίες για τη συγκέντρωση για το μεταναστευτικό στις 12 το μεσημέρι έξω από το Δημοτικό Θέατρο.

Εκτός από την εξέδρα και ηχητικά εντύπωση προκαλεί η τεράστια ελληνική σημαία που έχει αναρτηθεί στην πρόσοψη του Δημοτικού Θεάτρου.

Όλα τα καταστήματα (με ελάχιστες εξαιρέσεις ) είναι κλειστά. Το ίδιο και οι υπηρεσίες του Δήμου και της Περιφέρειας ενώ δύο ώρες πριν από τη συγκέντρωση ήδη έχουν συγκεντρωθεί τα πρώτα άτομα έξω από το Δημοτικό Θέατρο κρατώντας ελληνικές σημαία.

Ενημέρωση από την Τροχαία:

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Βορείου Αιγαίου, ανακοινώνεται ότι, την Τετάρτη 22-01-2020, στο πλαίσιο εκδηλώσεων, που θα πραγματοποιηθούν για θέματα που αφορούν το προσφυγικό-μεταναστευτικό ζήτημα στα νησιά του Βορείου Αιγαίου, στις περιοχές όπου θα λάβουν χώρα αυτές, προτείνονται-γνωστοποιούνται, σε συνεργασία με την 9η Περιφερειακή Διοίκηση ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ. και κατόπιν συνεννόησης με τους διοργανωτές των εκδηλώσεων, χώροι επιβίβασης και αποβίβασης των μετακινούμενων με λεωφορεία πολιτών.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου