Thursday, 28 March, 2024

Μητέρα 11χρονης Ιωάννας: «Η ζωή μου είναι τα παιδιά μου – Δεν ήθελε να τον βλέπει τον πατέρα της»

Η μητέρα της 11χρονης Ιωάννας μίλησε στο Mega για τον θάνατο της κόρης της που συγκλόνισε την Ελλάδα, τα προβλήματα στο σπίτι

και τον λόγο που η καταγγελία για την εξαφάνιση της έγινε 15 ώρες μετά, όταν ήδη η κόρη της ήταν νεκρή.
Έλεγα όπου να ‘ναι θα γυρίσει, προσπαθούσα να μην κάνω κακές σκέψεις. Της τηλεφωνούσα κάθε 3 λεπτά για να δω πού είναι. Ούτε κοιμήθηκα, ούτε σταμάτησα να τηλεφωνώ, δεν μπορούσα να ηρεμήσω”, ανέφερε η μητέρα της 11χρονης, ενώ για τα επικριτικά σχόλια που έχει ακούσει, δήλωσε: ”Πολλά γιατί υπάρχουν, μακάρι να μη συμβεί σε κανέναν. Εγώ ξέρω ότι είμαι μια μητέρα που σαν εμένα δεν υπάρχει άλλη στον κόσμο, το τι αγώνα και τι αγάπη έχω δώσει σε αυτά τα παιδιά, η ζωή μου είναι τα παιδιά μου, εγώ το ξέρω. Είμαι μητέρα μαχητής, τόσα χρόνια παλεύω για το καλύτερο για τα παιδιά μου”.
Η μητέρα κάνει λόγο για ατύχημα: “Δεν πιστεύω να μπορούσε να το κάνει μόνη της, ήξερα καλά το παιδί μου, είχε δύσκολα παιδικά χρόνια, είχε και τα αδέλφια της και τους συγγενείς μου. Ήξερα καλά το παιδί μου, πιστεύω ότι ήταν ή ατύχημα ή ίσως κάποιος άλλος το έκανε, ίσως κάποιος άλλος να ήθελε να τη ληστέψει ή να παραπάτησε και γλίστρησε”.
Για την ψυχολογική κατάσταση των υπόλοιπων παιδιών της, η μητέρα ανέφερε: “Τους έχω μιλήσει, τους έχω εξηγήσει, προσπαθώ να μην καταρρεύσω, γιατί η ψυχολογική κατάσταση των παιδιών εξαρτάται από μένα”.
Η μητέρα έκανε επίσης λόγο για αλλεπάλληλα επεισόδια στο σπίτι με τον πρώην σύζυγό της, με αποτέλεσμα τα παιδιά τις περισσότερες φορές να προσπαθούν να αποφύγουν τα χτυπήματα.
Δεν ήθελε να τον βλέπει, τον φοβόταν, ούτε στο τηλέφωνο δεν ήθελε να του μιλάει”, είπε η μητέρα για τον πατέρα της μικρής.
Οι γονείς της 11χρονης χώρισαν τον Απρίλιο του 2017 ωστόσο οι άσχημες στιγμές συνεχίστηκαν και μάλιστα, όπως εξομολογήθηκε η μητέρα τα όσα συνέβαιναν ήταν γνωστά τόσο στη γειτονιά, όσο και στην αστυνομία, που είχε κάνει καταγγελίες.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου