Friday, 29 March, 2024

Μια γυναίκα 107 ετών αποκαλύπτει ότι έζησε τόσο πολύ επειδή δεν παντρεύτηκε

Μια γυναίκα 107 ετών αποκαλύπτει ότι έζησε τόσο πολύ επειδή δεν παντρεύτηκε και η επιστήμη την υποστηρίζει

Υποστηρίζει ότι η αιτία της μακροζωίας της είναι το γεγονός ότι δεν έχει παντρευτεί
Μια γυναίκα από τη Νέα Υόρκη γιόρτασε τα 107α γενέθλιά της και λέει ότι η αιτία της μακροζωίας της είναι το γεγονός ότι δεν έχει παντρευτεί.
“Νομίζω ότι το μυστικό του 107 είναι ότι ποτέ δεν παντρεύτηκα”, δήλωσε η Louise Signore στο WCBS . “Η αδερφή μου λέει: Μακάρι να μην παντρευόμουν ποτέ. ” Η Louise αναφέρει επίσης ότι ακολουθεί μια υγιεινή διατροφή και ότι γυμναζόταν τακτικά όλη της τη ζωή.
Ενώ οι περισσότερες έρευνες δείχνουν ότι οι άνθρωποι που βρίσκονται σε σχέση ή είναι παντρεμένοι είναι πιθανό να ζήσουν περισσότερο-ειδικά οι άντρες-ωστόσο η έγγαμη ζωή δεν είναι για όλους.
Στην πραγματικότητα, μια μελέτη του 2015 από τη Νέα Ζηλανδία διαπίστωσε ότι τα άτομα που έχουν την τάση να αποφεύγουν τις συγκρούσεις με κάθε κόστος, προτιμάνε να μένουν ανύπαντροι. Για αυτούς η εργένικη ζωή είναι λιγότερο αγχωτική και πιο ευχάριστη.
Η εργένικη ζωή όμως προσφέρει κι άλλα οφέλη για την υγεία.
Κοιμάστε καλύτερα, αφού δεν έχετε κανέναν δίπλα σας να σας ενοχλεί κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Ξέρετε ποιοι είστε και τι θέλετε. Ένας από τους κινδύνους το να είστε σε σχέση είναι ότι η σε κάποιο βαθμό θα μπορούσατε να ξεχάσετε ποιοι είστε πραγματικά.
Είναι επίσης πιο πιθανό να ασκείστε τακτικά και να απολαμβάνετε τις πολλές ανταμοιβές από το να είστε σε φόρμα. Μια δημοσκόπηση στο Ηνωμένο Βασίλειο διαπίστωσε ότι μεταξύ των πολλών ατόμων που παραδέχτηκαν ότι δεν γυμναζόντουσαν, το 73% ήταν παντρεμένοι.
Οι singles αναφέρουν επίσης ότι μοιράζονται βαθύτερες συνδέσεις με φίλους και η ανθρώπινη σύνδεση είναι εξαιρετικά σημαντική για την ευημερία.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου