Friday, 19 April, 2024

Μια σβησμένη εστία φωτιάς δίνει νέα στοιχεία για τον εντοπισμό του Αλβανού συζυγοκτόνου

Συγκλονίζει ο παππούς του μικρού Φοίβου: «Τρέμω για το εγγονάκι μου»

Εντοπίστηκε κοντά στο σημείο που βρέθηκε εγκαταλελειμένη η μοτοσικλέτα του – Στο ίδιο σημείο βρέθηκε και ένα πανοφώρι

Μια σβησμένη εστία φωτιάς δίνει νέες ελπίδες στην αστυνομία για τον εντοπισμό του 34χρονου Αλβανού συζυγοκτόνου ο οποίος για πέμπτη ημέρα παραμένει άφαντος έχοντας αρπάξει το 4χρονο παιδί του μετά την άγρια δολοφονία της συζύγου του.

Η σβησμένη εστία και ένα πανοφώρι εντοπίστηκαν σε μικρή απόσταση από το σημείο στο οποίο την Κυριακή οι αστυνομικοί ανακάλυψαν το μοτοποδήλατο με το οποίο εικάζεται ότι 34χρονος έφυγε από το χώρο του φρικτού εγκλήματος.

Αυτό που προσπαθούν να «ερμηνεύσουν» οι αστυνομικοί είναι αν η εστία φωτιάς είναι πρόσφατη ώστε να κινηθούν αναλόγως περιμετρικά της περιοχής γύρω από την παραθαλάσσια περιοχή των Ορμυλίων κοντά στο χωριό Ψαχούδια.

Σύμφωνα με τον κ. Μπάμπη Μαυροματη, τον παππού του 4χρονου Φοιβου, ο πρώην γαμπρός του πρέπει να προσπάθησε να διαφύγει προς το βουνό όπου υπάρχουν μελίσσια για να εξασφαλίσει τροφή αφού κρύβεται.

Οι Αρχές αναζητούν σε όλη την Βόρεια Ελλάδα τον 34χρονο Αλβανό, ο οποίος την περασμένη Τετάρτη αφού δολοφόνησε με έξι μαχαιριές την 41χρονη εν διαστάσει σύζυγο του μπροστά στα μάτια του 6χρονου γιου τους, άρπαξε τον μικρότερο γιο τους και εξαφανίστηκε.

Τα τηλέφωνα της αστυνομίας δεν έχουν σταματήσει να χτυπούν από μαρτυρίες κατοίκων που προσπαθούν να βοηθήσουν στις έρευνες. Ακόμα και εθελοντές έχουν κινητοποιηθεί προκειμένου να βρεθεί το ανήλικο αγόρι, ενώ χρησιμοποιούνται και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά.

protothema.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου