Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Μοσχάτο: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του απαγχονισμού

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του απαγχονισμού στο Μοσχάτο, που όπως όλα δείχνουν  είναι εγκληματική ενέργεια, με δράστρια μια 47χρονη, η οποία συνελήφθη, καθώς ομολόγησε τη συμμετοχή της.

Ο άνδρας, που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν λογιστής, βρέθηκε κρεμασμένος από αυτοσχέδιο βρόχο σε μονόζυγο, κάτι που αρχικά παρέπεμψε σε αυτοχειρία. Ωστόσο η προανακριτική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά σε συνδυασμό με την πρώτη εξέταση από τον ιατροδικαστή, έδειξε πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Το θύμα, κατά τα λεγόμενα της γυναίκας που συνελήφθη, της χρωστούσε χρήματα. Μάλιστα η συγκεκριμένη γυναίκα άνοιξε την πόρτα στους αστυνομικούς όταν έφτασαν στο σημείο.

Η 47χρονη έψαχνε το σπίτι του θύματος

Γείτονας του άτυχου λογιστή, που συνομίλησε με τη γυναίκα, είπε πως  η 47χρονη έψαχνε το σπίτι του θύματος, στη γειτονιά του Μοσχάτου.

«Γύρω στις 5 το απόγευμα, χθες, ήρθε μια μελαχρινή σγουρομάλλα κυρία μετρίου αναστήματος και με ρώτησε αν ξέρω κάποιον κύριο (το όνομα του θύματος)», είπε στο protothema.gr, ο κάτοικος.

«Της είπα ότι Γράμμου 45 είναι ένα τετράγωνο πιο κάτω… Φεύγοντας εκείνη μου φώναξε «Πάρε τηλέφωνο την αστυνομία, θα τον σκοτώσω τον πο@@»», ανέφερε χαρακτηριστικά προσθέτοντας ότι η 47χρονη «γύριζε γύρω-γύρω από την πολυκατοικία ψάχνοντας το θύμα».

«Εγώ έσπρωξα την καρέκλα»

Σημειώνεται πως ο άνδρας εντοπίστηκε απαγχονισμένος σε διαμέρισμα 2ου ορόφου πολυκατοικίας επί της οδού Άνδρου στο Μοσχάτο.

Η 47χρονη νωρίτερα ομολόγησε το έγκλημα με θύμα τον 50χρονο άνδρα, ο οποίος ήταν πατέρας δύο κοριτσιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι «τον βοήθησα, του έσπρωξα την καρέκλα». Αρχικά,  υποστήριξε ότι πήγε στο σπίτι του θύματος,  για να ζητήσει κάποια χρήματα που της χρωστάει και τσακώθηκαν, με τον 50χρονο να δίνει τέλος με αυτόν τον τρόπο στη ζωή του. Στη συνέχεια, η γυναίκα οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά, για να δώσει κατάθεση, ωστόσο δεν έπεισε τις Αρχές πέφτοντας σε αντιφάσεις και κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη, ενώ λίγο αργότερα ομολόγησε.

Η γυναίκα προσπάθησε να τον στραγγαλίσει με κορδόνι ακριβώς επειδή της χρωστούσε χρήματα. Σύμφωνα με την δράστρια, σημειώθηκε καβγάς κατά τη διάρκεια του οποίου, όπως ισχυρίζεται, πήρε ένα κορδόνι και προσπάθησε να πνίξει τον 50χρονο με εκείνον να αντιδρά και να την απειλεί ότι θα αυτοκτονήσει.

Τότε εκείνη είπε ότι του απάντησε «αυτοκτόνα» με τον άνδρα να ανεβαίνει στην καρέκλα, να περνάει στο λαιμό του την ζώνη που είχε κρεμάσει από το μονόζυγο και τη γυναίκα να του τραβάει την καρέκλα.

in.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου