Thursday, 28 March, 2024

Μπήκαν σε κατάστημα, πυροβόλησαν στον αέρα, έδεσαν τον φύλακα και αφαίρεσαν ποτά 15.000 ευρώ

Η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου είχε ως αποτέλεσμα να ταυτοποιηθεί ένα άτομο για ένοπλη ληστεία, που έγινε πριν από έναν χρόνο σε κατάστημα στην Χαλκιδική.
Πρόκειται για έναν αλλοδαπό άνδρα σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ληστεία και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Ειδικότερα, τα ξημερώματα της 30ης Ιουνίου 2021 μαζί με 3 άγνωστους συνεργούς του, πήγαν σε κατάστημα σε παραλιακή περιοχή της Χαλκιδικής και ακινητοποίησαν τον φύλακα του καταστήματος πυροβολώντας στον αέρα.
Στη συνέχεια χρησιμοποιώντας σωματική βία τον έδεσαν με σχοινί και τον μετέφεραν στην παραλία, αφαιρώντας από το κατάστημα αλκοολούχα ποτά, η αξία των οποίων ξεπερνά τις 15.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του ιδιοκτήτη του καταστήματος.
Στον χώρο βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας κάλυκας φυσιγγίου πιστολιού των 9 χιλιοστών. Επίσης κατασχέθηκε μία δίκυκλη μοτοσικλέτα που χρησιμοποίησαν.
Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται τόσο για την ταυτοποίηση των στοιχείων των συνεργών του, όσο και για την συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου