Thursday, 28 March, 2024

Πήλιο: Άνδρας βρέθηκε γυμνός και χτυπημένος

Μια υπόθεση… μυστηρίου εκτυλίχθηκε στο Πήλιο, όπου ένας άνδρας μέσης ηλικίας βρέθηκε χθες (2/11), μέσα στο αυτοκίνητό του
γυμνός και χτυπημένος.
Μάλιστα, ο άνδρας που κατάγεται από την Θεσσαλονίκη ήταν κάπως… χαμένος όταν τον παρέλαβαν οι αστυνομικοί.

Επίσης άγνωστο παραμένει πως βρέθηκε στο Πήλιο και κυρίως είναι άγνωστο πώς και γιατί βρέθηκε μέσα στο βουνό και σε αγροτικούς δρόμους σε αυτή την κατάσταση.

Η περιπέτειά του έλαβε τέλος όταν τελικά αστυνομικοί με την βοήθεια και ενός αγροτικού αυτοκινήτου έφτασαν στο σημείο που βρίσκονταν ο άνδρας, τον έβγαλαν από το αυτοκίνητό του, τον σκέπασαν με κουβέρτες και τον μετέφεραν μέχρι την Μακρυνίτσα, όπου περίμενε το ΕΚΑΒ, που τον παρέλαβε για να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ ειδοποιήθηκε συγγενικό πρόσωπο του παθόντα.
Τον άνδρα εντόπισαν υλοτόμοι που εργάζονταν στην περιοχή της Μακρυνίτσας, οι οποίοι και ειδοποίησαν την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Ο παθών δεν έδωσε απαντήσεις πώς και γιατί βρέθηκε στο βουνό και σ’ αυτή την κατάσταση, ενώ δεν έγινε γνωστό αν αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. Πάντως, φτάνοντας στο Νοσοκομείο δήλωσε ότι διαμένει στη Θεσσαλονίκη και υπέδειξε συγγενικό του πρόσωπο που βρίσκεται στην Κατερίνη, το οποίο και ενημερώθηκε, ώστε να τον παραλάβει.

Πηγή: ert.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου