Thursday, 28 March, 2024

Μύκονος: Ξεσκεπάστηκε “καρτέλ” κοκαΐνης από τα Σκόπια! “Μπροστινή” 21χρονη influencer

Γνωστή influencer από τα Σκόπια, κόρη πολιτικού της γειτονικής χώρας συνελήφθη στη Μύκονο για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που έριχνε κόκα και XTC στα κοσμικά στέκια του νησιού των ανέμων.
Στο κύκλωμα που «ξεδόντιασε» η Ασφάλεια Μυκόνου, όπως αποκαλύπτει το protothema.gr, εκτός απο την εκρηκτική 21χρονη ξανθιά, συνελήφθησαν ο 34χρονος Σκοπιανός αρχηγός του καρτέλ, το δεξί του χέρι ένας 35χρονος ομοεθνής του, αλλά και γνωστός Λιβανέζος dj απο ευκατάσταση οικογένεια που διαμένει μόνιμα στην Αθήνα και τα καλοκαίρια μετακομίζει στη Μύκονο, ο οποιος αγόραζε κόκα από το σκοπιανή συμμορία.
Οι έμπειροι αξιωματικοί της Ασφάλειας Μυκόνου κατάφεραν μετά απο πληροφορίες να φθάσουν στα ίχνη του κυκλώματος των Σκοπιανών dealers που παρουσιάζονταν ως concierges και με το πρόσχημα των εξυπηρετήσεων στην πελατεία του κοσμόπολίτικου νησιού, πάσαραν τη «λευκή κυρία» στα επώνυμα «ρουθούνια». Σύμφωνα με τη δικογραφία που παρουσιάζει το protothema.gr, οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν εδώ και καιρο το κύκλωμα. Αυτο που προεκυψε είναι οτι η ομάδα απο τα Σκοπια ειχε διακριτους ρόλους.
Ειδικότερα, ο 34χρονος ως αρχηγικό μέλος, κατ’εντολή του και υπο την καθοδήγηση του κατηύθυνε τους συνεργούς του για το που θα αποθηκεύσουν τα ναρκωτικά καθώς και τον τρόπο που θα τα διαθέσουν στην αγορά συγκεντρώνοντας τα χρήματα απο τις πωλήσεις ενώ ο 35χρονος με τη συνδρομή της εντυπωσιακής 21χρονης influencer με πατέρα πολιτικό απο τη γειτονική χώρα και μητέρα δικηγόρο, είχε αναλάβει τον εντοπισμό των πελατών.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Μυκόνου, όρισαν το πρωί της Τετάρτης ως τη μέρα της εφόδου για να βάλουν στο χέρι το κύκλωμα και να δώσουν τέλος στη δράση του. Ετσι, νωρίς το πρωί και ενώ διαπίστωσαν απο την παρακολούθηση οτι η «τριπλέτα» των concierges ετοίμαζαν βαλίτσες για να μετακομίσουν απο το κατάλυμα οπου διέμεναν προς άγνωστη κατεύθυνση για να σβήσουν τα ίχνη τους αποφάσισαν να επέμβουν.

Στις 14:55 και ενώ το δεξί χέρι του αρχηγού επιβαίνοντας σε ενοικιαζόμενη μοτοσικλέτα πήγε να τον συναντήσει σε κατάστημα στον Κλουβα οπου βρισκόταν με την ξανθια influencer, έκαναν έφοδο και τους συνέλαβαν. Σε ερευνες που πραγματοποίησαν βρήκαν και κατέσχεσαν τα ναρκωτικά : 437 ναρκωτικά δισκία XTC, 220,3 γραμμάρια κοκαΐνη, 270,9 γραμμάρια μεθαμφεταμίνη, 159,4 γραμμάρια κάνναβη, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των επαφών τους συνεχίζονται.
Τους «κάρφωσε» ο Λιβανέζος dj
Κατά την αστυνομική επιχείρηση οι αρχές συνέλαβαν και έναν Λιβανέζο dj ο οποιος ήταν πελάτης του σκοπιανού καρτέλ κόκας. Ο 36χρονος κάτοικος Αθήνας που προέρχεται απο ευκατάστατη οικογένεια και συνηθίζει να περνά τα καλοκαίρια του στη Μύκονο, κατείχε 3.7 γραμμάρια κοκαΐνης. Μαλιστα στην κατάθεση που έδωσε στην Αστυνομια ισχυρίστηκε οτι προμηθεύτηκε τα ναρκωτικά απο την εγκληματική ομάδα.
Πηγή: protothema.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου