Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Νέα εξέλιξη στην υπόθεση Γιακουμάκη – Άλλαξε για δεύτερη φορά ο ανακριτής

Την υπομονή και τις αντοχές της οικογένειας του Βαγγέλη Γιακουμάκη δοκιμάζει η αντικατάσταση

για ακόμη μια φορά της ανακρίτριας που «έτρεχε» την ανάκριση για την πολύκροτη υπόθεση θανάτου του 20χρονου και η οποία μόλις έναν χρόνο πριν είχε διαδεχθεί την αρχική, που πήρε άδεια λόγω εγκυμοσύνης.

Η υπόθεση γυρνά στο σημείο μηδέν, παίρνοντας νέα καθυστέρηση.

Ήδη η ογκωδέστατη δικογραφία άλλαξε χέρια και  έτσι δεν υπάρχει ουσιαστική πρόοδος μετά την κατάθεση που έδωσαν τον Αύγουστο οι γονείς του αδικοχαμένου σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων.

Και όλα αυτά ενώ έχει περάσει 1,5 χρόνος από τον εντοπισμό του πτώματος του νεαρού Ρεθυμνιώτη σε κατάσταση προχωρημένης σήψης με κομμένες τις φλέβες του δεξιού χεριού και παραμορφωμένα σημεία του σώματος και του προσώπου του από επιθέσεις ζώων.

«Η αλλαγή του δικαστικού λειτουργού θα πάει για ακόμα μία φορά πίσω την υπόθεση για την οποία η οικογένεια έχει κάνει τα αδύνατα δυνατά να τη φέρει σε αυτό το σημείο που βρίσκεται» αναφέρει ο δικηγόρος της οικογένειας Γιακουμάκη, Δημήτρης Μπούκας μιλώντας στην Espresso .

Άγρια καψώνια

Η υπόθεση Γιακουμάκη εξελίχθηκε σε άγριο θρίλερ με αποκαλύψεις για άγρια καψώνια που έπαιρναν τη μορφή βασανιστηρίων σε βάρος του άτυχου νεαρού από «σκληρούς» σπουδαστές στην ίδια σχολή. Ήταν 6 Φεβρουαρίου 2015, όταν ο 20χρονος έφυγε από το δωμάτιο αφήνοντας πίσω του πορτοφόλι και κινητό.

Το δραματικό φινάλε γράφτηκε 37 μέρες μετά, νωρίς το πρωί της 15ηςΜαρτίου όταν ένα ζευγάρι τηλεφώνησε αναστατωμένο στην Άμεση Δράση λέγοντας πως είχε βρει το πτώμα άντρα μέσα σε λασπωμένο χωράφι, δίπλα στον χωματόδρομο που οδηγούσε στην Παμβώτιδα.

Espresso

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου