Saturday, 20 April, 2024

Νέα πτώση θερμοκρασίας: Σε ποιες περιοχές θα χιονίσει

Περαιτέρω πτώση της θερμοκρασία αναμένεται την Τετάρτη, κυρίως στα ανατολικά. Κατά τις πρωινές και βραδινές ώρες θα υπάρξει παγετός κατά τόπους στα ηπειρωτικά

Στην ανατολική και νότια χώρα τοπικές βροχές. Λίγα χιονιά στα ορεινά της Ευβοίας και της βόρειας Κρήτης ενώ αναμένεται βελτίωση από το μεσημέρι.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο νότιο αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Μπορείτε να βλέπετε αναλυτικά το χάρτη πρόβλεψης στο weather.in.gr.
Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ:
Αττική
Καιρός: Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες μέχρι το μεσημέρι στα ανατολικά και βόρεια, όπου είναι πιθανόν να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Από το μεσημέρι γενικά αίθριος.
Άνεμοι: Από Βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ που σταδιακά μετά το μεσημέρι θα στραφούμε σε βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν.
Θερμοκρασία: Από 05 έως 12 βαθμούς κελσίου.
Θεσσαλονίκη
Καιρός: Γενικά αίθριος
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και το πρωί στον Θερμαϊκό έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 04 έως 9 βαθμούς κελσίου.
Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: Στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη νεφώσεις τοπικά αυξημένες και βαθμιαία αίθριος. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στην Κεντρική Μακεδονία το πρωί έως 6 μποφόρ. Με σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι.
Θερμοκρασία: Από 01 έως 9 βαθμούς κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου