Friday, 29 March, 2024

Νέα σύλληψη εκπαιδευτικού που είχε χρόνια σχέση με μαθήτρια δημοτικού!

Λίγες ώρες μετά την είδηση ότι καθηγητής Γυμνασίου σε σχολείο της Ηλιούπολης είχε σχέση με μαθήτριά του (δείτε εδώ) μία νέα υπόθεση αποπλάνησης ανηλίκου

βλέπει το φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά στην Εύβοια.
Σύμφωνα με το eviazoom.gr, δράστης φέρεται να είναι ένας 51χρονος δάσκαλος από την Αμάρυνθο που υπηρετεί σε δημοτικό σχολείο της Ερέτριας. Για το περιστατικό δεν έχει εκδώσει έως τώρα κάποια ανακοίνωση η ΕΛ.ΑΣ., τονίζει το σχετικό δημοσίευμα.
Όπως αποκαλύπτει το eviazoom.gr, η σύλληψη έγινε το βράδυ της Δευτέρας (06-07-2020) στην Ερέτρια από αστυνομικούς της Ασφάλειας Χαλκίδας, οι οποίοι συνέλαβαν τον δάσκαλο για αποπλάνηση και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος 14χρονης μαθήτριας που πηγαίνει στην Γ’ Γυμνασίου.
Είχε προηγηθεί η καταγγελία μιας γυναίκας στο γραφείο της Εισαγγελίας Ανηλίκων Χαλκίδας, η οποία είχε αντιληφθεί την ερωτική σχέση τους.
Μάλιστα, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συλλέξει η Ασφάλεια, ο 51χρονος φέρεται να είχε χρόνια ερωτική σχέση με την 14χρονη και συγκεκριμένα από τότε που την είχε μαθήτρια στο δημοτικό.
Ο 51χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και ακολούθως στον ανακριτή Χαλκίδας, από τον οποίο έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Πέμπτη (09-07-2020).

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου