Friday, 29 March, 2024

Νέα τροπή στην υπόθεση των δύο αντρών που βρέθηκαν νεκροί στο Μεσολόγγι

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την τραγωδία που σημειώθηκε στο Μεσολόγγι

Τελικά τα πτώματα των δύο αντρών εντοπίστηκαν τη Δευτέρα το μεσημέρι σε αρδευτικό κανάλι κοντά στο χωριό Κατοχή ενώ επαληθεύονται οι μαρτυρίες που αναφέρουν πως οι δύο άνδρες είχαν έρθει στα χέρια με θαμώνα νυχτερινού μαγαζιού.
Σύμφωνα με τις έως τώρα έρευνες της αστυνομίας, φαίνεται πως το επικρατέστερο σενάριο είναι οι δύο άνδρες να έχασαν τον έλεγχο του αυτοκινήτου και το δυστύχημα που κόστισε τη ζωή τους να οφείλεται σε αυτοκινητιστικό. Ωστόσο, σε εξέλιξη βρίσκεται εμγάλη επιχείρηση της αστυνομίας για τη διακρίβωση των συνθηκών θανάτου των δύο ανδρών.
Αληθή τα όσα ακούστηκαν για τσακωμό σε μπαρ
Οι έρευνες των Αρχών επαλήθευσαν τα όσα ελέχθησαν περί τσακωμού σε νυχτερινό κέντρο στο χωριό Πεντάλοφο. Σύμφωνα λοιπόν με τα έως τώρα στοιχεία, οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν σε ένα μπαρ με άλλον θαμώνα νυχτερινού κέντρου, με τον οποίον λογομάχησαν έφυγε από το μαγαζί στις 4.50 τα ξημερώματα, ενώ τα κινητά των θυμάτων έπαψαν να λειτουργούν στις 4.30π.μ. που σημαίνει πως ήδη είχαν πέσει στο κανάλι.
Περίπου στις 16:30 το απόγευμα της Δευτέρας η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα ξεκίνησε τη νεκροψία-νεκροτομή στον Βασίλη Γρατσάνη. Όπως αποφάνθηκε η ιατροδικαστής, ο θάνατος του Βασίλη οφείλεται σε πνιγμό, ενώ ο άτυχος νέος είχε εκχυμώσεις στα γόνατα και στις κνήμες.

Νέα τροπή στην υπόθεση των δύο αντρών που βρέθηκαν νεκροί στο Μεσολόγγι

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου