Wednesday, 24 April, 2024

Νέες συγκεντρώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού

Νέες συγκεντρώσεις αντιεμβολιαστών σήμερα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη μικρότερες ωστόσο, σε μέγεθος από την προηγούμενη εβδομάδα.
Κρατώντας ελληνικές σημαίες, σταυρούς και πανό που γράφουν συνθήματα όπως «Όχι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό» και «Η ελευθερία δεν είναι δικαίωμα, είναι καθήκον», πολίτες ξεκίνησαν να συγκεντρώνονται από τις 18:00 στο Σύνταγμα, με αίτημα «μια ζωή ελεύθερη όπως την αξίζουμε» όπως άλλωστε έγραφαν και στο κάλεσμά τους.
Όταν η πορεία πέρασε από τα Προπύλαια σημειώθηκε ένταση μεταξύ μελών του αντιεξουσιαστικού χώρου και ατόμων που συμμετείχαν στην πορεία των αντιεμβολιαστών. Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξαν τραυματίες στους οποίους παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες από κλιμάκιο του ΕΚΑΒ.
Θεσσαλονίκη
Συγκέντρωση και στη Θεσσαλονίκη με πανό: «Όχι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό. Δεν περνάει ο φασισμός» και να έχει την υπογραφή «Έλληνες».
Και εκεί εκατοντάδες άτομα συγκεντρώθηκαν κρατώντας σημαίες, σταυρούς μέχρι και εικόνες ενώ υπήρχε και πανό με την υπογραφή Πανελλήνια Ομοσπονδία Υγειονομικών, παραπέμποντας σε συνδικάτο.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου