Friday, 19 April, 2024

Νέο Ηράκλειο: Συγκλονιστική έκρηξη προκαλεί τεράστιες ζημιές σε σπίτια και αυτοκίνητα

Ισχυρότατη έκρηξη σε κατάστημα συγκλόνισε περιοχή του Νέου Ηρακλείου και προκάλεσε τεράστιες ζημιές σε σπίτια και αυτοκίνητα.

Αναστατώθηκε ολόκληρη περιοχή του Νέου Ηρακλείου μέσα στη νύχτα από συγκλονιστική έκρηξη που σημειώθηκε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος επί της Λεωφόρου Ηρακλείου και προκάλεσε τεράστιες ζημιές σε σπίτια και αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η έκρηξη έγινε στις 03:30 σήμερα Παρασκευή, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σε καφετέρια Take Away, η οποία βρίσκεται στο ισόγειο διπλοκατοικίας, και είχε πριν λίγες ημέρες κάνει εγκαίνια. Η καφετέρια έχει καταστραφεί και μοιάζει σαν να έχει βομβαρδιστεί, ενώ μεγάλες ζημιές προκλήθηκαν στον υπερκείμενο όροφο.

Από το ωστικό κύμα έσπασαν επίσης τα τζάμια σε διπλανή διπλοκατοικία και σε πέντε σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι η έκρηξη ήταν τόσο σφοδρή που τραντάχτηκαν τα σπίτια σε μεγάλη ακτίνα. Επιπλέον, σχηματίστηκε σύννεφο καπνού ενώ έγινε αισθητή ακόμα και στη Μεταμόρφωση. Η αστυνομία διέκοψε την κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Ηρακλείου, από την οδό Κωνσταντινουπόλεως έως την Βορείου Ηπείρου.

Επί τόπου βρίσκονται ειδικοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών που αναζητούν στοιχεία για τα αίτια και για το κάτα πόσον μπορεί να οφείλεται σε βομβιστική ενέργεια.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου