Thursday, 28 March, 2024

Νέο περιστατικό βίας από ανήλικο: 15χρονος μαχαίρωσε 28χρονο έξω από κλαμπ

Ένα ακόμα περιστατικό βίας με νεαρούς φερόμενους ως δράστες, το τρίτο μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, απασχολεί τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές στην Καλαμάτα.

Αυτή τη φορά, όπως αναφέρουν πληροφορίες του eleftheriaonline.gr, πρόκειται για ένα «μαχαίρωμα» με σουγιά που δέχτηκε από έναν 15χρονο πάνω σε καβγά, χθες ξημερώματα Κυριακής (30/4), ένας 28χρονος Αρμένιος στην πλάτη, έξω από νυχτερινό μαγαζί στην οδό Υπαπαντής.

Εκτός από τον 15χρονο κατηγορούνται ότι συμμετείχαν στη συμπλοκή ένας 18χρονος και ένας 21χρονος Έλληνες, οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας Καλαμάτας και αναμένεται σήμερα να οδηγηθούν στον εισαγγελέα -ενώ με τα μέχρι τώρα στοιχεία προκύπτει ότι μπλέχτηκε στον καβγά ένα ακόμα άτομο από την παρέα των νεαρών. Επίσης, κατηγορείται και ένας Αρμένιος φίλος του παθόντα για ψευδή κατάθεση, γιατί αρχικά αρνήθηκε στους αστυνομικούς ότι βρισκόταν στο σημείο της συμπλοκής, ενώ κατηγορείται ότι συμμετείχε και στον καβγά.

Όσο για τον παθόντα, η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο και αναμένεται να πάρει σύντομα εξιτήριο.

Ακόμη, ένα άλλο περιστατικό συνέβη προ ημερών, όταν ανήλικοι έστειλαν 35χρονο στο νοσοκομείο με σπασμένη μύτη!

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, την Κυριακή (23/4) το απόγευμα συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι -ηλικίας 15, 16 και 17 ετών- καθώς μαζί με έναν ακόμη 16χρονο ημεδαπό διαπληκτίστηκαν με έναν 35χρονο τα ξημερώματα του Σαββάτου, στέλνοντάς τον στο νοσοκομείο της Καλαμάτας με σπασμένη μύτη.

Στη συνέχεια συνελήφθησαν μαζί και οι μητέρες τους για παραμέληση ανηλίκων.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου