Thursday, 28 March, 2024

Νέο πολύνεκρο τροχαίο στην Καβάλα: Απανθρακώθηκαν μέσα στα οχήματά τους

Ο οδηγός δεν υπάκουσε στα φωτοσήματα και δεν άλλαξε πορεία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι νεκροί είναι μετανάστες. Στο σημείο είχε διακοπεί η κυκλοφορία.
Νέο πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα με μετανάστες σημειώθηκε μισή ώρα μετά τις έξι το πρωί στο 488ο χλμ. της Εγνατίας Οδού Κήπων – Ηγουμενίτσας, στο ύψος του Κοντολίβαδου Καβάλας και στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.


Το περιστατικό έγινε όταν, ενώ είχε διακοπεί η κυκλοφορία στο σημείο και υπήρχε σήμανση για εκτροπή της κυκλοφορίας εξαιτίας νταλίκας που είχε ανατραπεί, διακινητής δεν υπάκουσε στα φωτοσήματα και δεν άλλαξε πορεία, συνέχισε ευθεία και τελευταία στιγμή για να μην πέσει πάνω στην νταλίκα έριξε το αυτοκίνητο στα στηθαία με αποτέλεσμα να αρπάξει φωτιά και να σκοτωθούν τρεις άνθρωποι και να τραυματιστούν σοβαρά ακόμη τρεις.


Στο σημείο έσπευσαν άντρες της Τροχαίας και της Πυροσβεστικής που κατάφεραν να απεγκλωβίσουν πρώτα τους τρεις τραυματίες και ακόμη τρεις επιβαίνοντες που ως εκ θαύματος δεν είχαν υποστεί το παραμικρό, ενώ άλλοι τρεις δεν ήταν τόσο τυχεροί και σκοτώθηκαν από την σφοδρή πρόσκρουση και την ανάφλεξη του οχήματος, στο οποίο συνολικά επέβαιναν 9 άτομα.
news247

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου