Saturday, 20 April, 2024

Νεκρή γυναίκα μετά την παράσυρση μοτοσικλέτας. Καλύτερα οι δύο τραυματίες

Επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι στο Ηράκλειο μετά το τροχαίο. Η νεκρή γυναίκα χαροπάλευε στην εντατική για 17 ολόκληρες μέρες…

Η παράσυρση της 88χρονης από μηχανή στο Ηράκλειο αποδείχθηκε φονική. Η νεκρή γυναίκα προσπαθούσε να περάσει τον δρόμο, όταν το δίκυκλο παρέσυρε την ίδια και ακόμα μία γυναίκα. Στο τροχαίο είχε τραυματιστεί και ο οδηγός της μηχανής. Από τα 3 άτομα που μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, τα 2 τα κατάφεραν. Η 88χρονη όμως που πάλεψε στα χέρια των γιατρών, στάθηκε αδύνατον να βγει νικήτρια στην πιο δύσκολη μάχη της ζωής της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα την Μεγάλη Τρίτη, μετά από 17 μέρες παραμονής στο ΠΑΓΝΗ, υπέκυψε στα τραύματά της και άφησε την τελευταία της πνοή βυθίζοντας στο πένθος τους συγγενείς και φίλους της. Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει στις 16:00 το απόγευμα στον ΙΝ Αγίου Τίτου στο Ηράκλειο. Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 24 Μαρτίου, το απόγευμα, στην οδό Ιτάνου και Μονής Πρέβελης.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, νεαρός οδηγός μιας μηχανής έχασε τον έλεγχο του οχήματος και παρέσυρε δύο γυναίκες την ώρα που προσπαθούσαν να διασχίσουν το δρόμο. Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν ο οδηγός της μηχανής, η 88χρονη και η 81χρονη Ρωσίδα.

Η ηλικιωμένη πάλεψε αλλά ο οργανισμός της δεν άντεξε. Τα άλλα δύο άτομα που τραυματίστηκαν στο τροχαίο έχουν διαφύγει τον κίνδυνο.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου