Thursday, 28 March, 2024

Νεκρός βρέθηκε ο Σταύρος Δογιάκης, ιδιοκτήτης της ταβέρνας “Κρητικός”

Νεκρός βρέθηκε σε περιοχή μεταξύ Αγίας Παρασκευής και Γλυκών Νερών ο Σταύρος Δογιάκης, ιδιοκτήτης της ταβέρνας “Κρητικός”, όπως μεταδίδει το thetoc.gr.
Ο Σταύρος Δογιάκης είχε εξαφανιστεί από τη Δευτέρα και σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο επιχειρηματίας άφησε σημείωμα στο οποίο αφήνει σαφείς υπόνοιες για αυτοχειρία ενώ ταυτόχρονα ορίζει ως κληρονόμο και διαχειριστή των οικονομικών του, τον αδελφό του. Τελευταία φορά τον είχαν δει σε γάμο που ήταν καλεσμένος και από τότε αγνοείτο μέχρι πριν από λίγο οπότε βρέθηκε το πτώμα του σε δασώδη περιοχή στην Αγία Παρασκευή.
Το “Χαμόγελο του Παιδιού” είχε ενημερωθεί για την εξαφάνιση του Σταύρου Δογιάκη στις 22 Ιουνίου 2021 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν αιτήματος του οικογενειακού του περιβάλλοντος, καθώς συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.
Ποιος ήταν ο Σταύρος Δογιάκης
Ο Σταύρος Δογιάκης ήταν επιχειρηματίας και μαζί με τον αδελφό του ήταν οι ιδιοκτήτες της επιτυχημένης ταβέρνας “Κρητικός” στην Κάντζα η οποία λόγω του επικοινωνιακού ταμπεραμέντου του είχε καταφέρει να κάνει γνωστές τις γαστρονομικές απολαύσεις τους στην διάσημη πελατεία του.
Οι πάντες έχουν απολαύσει τις γεύσεις του μαγαζιού τους, από υπουργούς και επιχειρηματίες μέχρι σχεδιαστές μόδας και εκπροσώπους της σόουμπιζ. Αγαπημένο στέκι του Αντώνη Ρέμου και της Άννα Βίσση αλλά και των διάσημων Dsquared, των αδελφών Ντιν και Νταν που είχαν γνωριστεί με τον Σταύρο μέσω της κοινής τους παρέας με τον Λάκη Γαβαλά.
ΠΗΓΗ: thetoc.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου