Thursday, 28 March, 2024

Νεκρός μετά από τροχαίο ο Στέλιος Μπουσδούκος – Πένθος στο τοπικό ποδόσφαιρο

Ο Στέλιος Μπουσδούκος άφησε την τελευταία του πνοή, στα 39 του χρόνια, μετά από τροχαίο δυστύχημα στη Φθιώτιδα…

Το αυτοκίνητο του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή ήταν στο συνεργείο και ο ίδιος αποφάσισε να κινηθεί με μηχανάκι. Πάνω σε αυτό έμελλε να αφήσει την τελευταία του πνοή, μετά από σύγκρουση με αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας ηλικιωμένος οδηγός. Η τραγική είδηση σκόρπισε θλίψη στην τοπική κοινωνία και βύθισε στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους του 39χρονου.

Η ανείπωτη τραγωδία  σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (05-01-2021) στο ύψος του Αγίου Σεραφείμ. Ένα από τα καλύτερα παιδιά της περιοχής και του φθιωτικού ποδοσφαίρου έφυγε από την ζωή μετά από τροχαίο δυστύχημα.

Ο ποδοσφαιριστής του Παμμωλιακου, Στέλιος Μπουσδούκος, ενώ γυρνούσε από τη δουλειά του με μηχανάκι, αφού είχε το αυτοκίνητο του στο συνεργείο, έπεσε θύμα τροχαίου στο οποίο ενεπλάκη ένας ηλικιωμένος άνδρας 85 ετων. Όλα συνέβησαν στον κόμβο του Αγίου Σεραφείμ με την αστυνομία να διενεργεί προανάκριση για τα ακριβή αίτια του τραγικού συμβάντος. Ο 39χρονος Στέλιος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ωστόσο παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες που καταβλήθηκαν έφυγε από την ζωή λίγο μετά τις 21.00 το βράδυ της Τετάρτης. Η είδηση της οδυνηρής απώλειας του βύθισε στο πένθος την περιοχή του Μώλου, την Λοκρίδα και όλη την ποδοσφαιρική Φθιώτιδα. Σύμφωνα με το lamianow.gr, ο Στέλιος Μπουσδουκος ήταν παντρεμένος και είχε ένα μικρό παιδί που πήγαινε στο δημοτικό.

Την τραγική είδηση γνωστοποίησε με ανάρτηση του ο προπονητής Γιάννης Αποστόλου ο οποίος συνδεόταν μαζί του με πολύχρονη φιλία ενώ είχαν συνεργαστεί και σαν ποδοσφαιριστής με προπονητή.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου