Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Νεκρός ο Τάσος, αθλητής του χάντμπολ και στρατιώτης στην 1η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών

Η Κρήτη, το ελληνικό χάντμπολ και ο ελληνικός αθλητισμός συνολικά πενθούν εδώ και λίγες ώρες για το θάνατο του Τάσου Ξεκουκουλωτάκη

με τον νεαρό πρωταθλητή να φεύγει από τη ζωή σε ηλικία μόλις 20 ετών μετά από τροχαίο δυστύχημα στην Κρήτη.

Αυτό συνέβη όταν ο αθλητής του Ωρίωνα Χανίων έχασε τον έλεγχο του οχήματος το οποίο οδηγούσε με αποτέλεσμα να εκτιναχτεί στην άλλη πλευρά του δρόμου και να βρει τον θάνατο, με πέντε πυροσβέστες να σπεύδουν στο σημείο και να αρχίζουν άμεσα την επιχείρηση απεγκλωβισμού του αλλά να διαπιστώνεται πως δεν ήταν πια στη ζωή κατά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο.

«Ο αγαπημένος μας Τάσος βιάστηκε ξανά. Πάντα έτρεχες πρώτος στους ” Αιφνιδιαδιασμους”, Πρώτος στην διάθεση, στο κέφι στην περηφάνια. Δεν είχες όρια. Γι’αυτό η γη έτρεμε όταν την πατούσες. Δεν υπήρχε αντίπαλος που να τον φοβόσουν. Αποφάσισες μόνος του να τα βάλεις με τον χάρο.

Δεν έχασες Τάσο μου, είσαι εκεί που ανήκεις, σε μια άλλη διάσταση. Θα μείνεις πάντα έτσι στις καρδιές μας!!!”, αναφέρει η ανάρτηση της ομάδας του, του Ωρίωνα Χανίων, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook.

Ανείπωτος ο θρήνος για την οικογένεια του 20χρονου στρατιώτη Τάσου 

Με αναρτήσεις τους στα social media τόσο τα δύο αδέρφια του άτυχου νέου όσο και ο πατέρας του, ο οποίος είναι ιερέας, προσπαθούν να διαχειριστούν τον πόνο από τον χαμό του δικού τους ανθρώπου.

«Εμείς πάντα θα είμαστε μαζί γιε μου» γράφει σε ανάρτησή του στο Facebook ο πατέρας του στρατιώτη που υπηρετούσε στην 1η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών.

Ο άτυχος νέος είχε πάρει άδεια εξόδου από το στρατόπεδο το μοιραίο βράδυ. Υπηρετούσε στην 1η ΜΑΛ και ο πατέρας του έγραφε γεμάτος περηφάνια: «Άξιος γιε μου! Ο Άγιος Γεώργιος να σου δώσει την δύναμη να τιμήσεις τον ένδοξο πράσινο μπερε».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου