Friday, 19 April, 2024

Νεκρός στα 46 του ο προπονητής Ανδρέας Μελιγδής

Βαρύ πένθος στον Προμηθέα. Ο Ανδρέας Μελιγδής έφυγε το πρωί των Θεοφανίων από τη ζωή, σκορπώντας θλίψη στην οικογένειά του και φυσικά

στον Προμηθέα στον οποίον κατείχε επί σειρά ετών τη θέση του διευθυντή των ακαδημιών.

Ο έμπειρος προπονητής βρισκόταν στον Προμηθέα από τα χρόνια που η ομάδα αγωνιζόταν στις τοπικές κατηγορίες του μπάσκετ και σε συνεργασία με τη διοίκηση και τους συναδέλφους του προπονητες, είχαν οργανώσει τα τμήματα υποδομών του συλλόγου σε τέτοιο επίπεδο που ο Προμηθέας έφτασε να πρωταγωνιστεί στα Πανελλήνια πρωταθλήματα, κατακτώντας μετάλλια σε Εφηβους και Παίδες.

Μάλιστα, με χεντ κόουτς τον ίδιον, η Παιδική ομάδα του Προμηθέα είχε κατακτήσει δύο χρυσά μετάλλια στο αντίστοιχο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, εκ των οποίων το πρώτο χρυσό μετάλλιο στην ιστορία του συλλόγου στο Μέτσοβο!

Ο Ανδρέας Μελιγδής ήταν νέος άνθρωπος, μόλις 46 ετών με σύγχρονες ιδέες για το μπάσκετ και δούλευε άπειρες ώρες μέσα στο γήπεδο με τα νέα αστέρια του Προμηθέα. Ηταν οργανωτικός και σε συνεργασία με τους άλλους προπονητές των ακαδημιών του Προμηθέα δημιούργησαν μια Ακαδημία πρότυπο με 600 και πλέον παιδιά, στα οποία δίνονταν και δίνονται οι σωστές βάσεις στο μπάσκετ.

Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο 7-1-2023 στις 2μμ από τον Ιερό Ναό Παντοκράτορος Πατρών και ταφή στο κοιμητήριο Παναγίας Αλεξιωτίσσης.

Η ανακοίνωση του Τάσου Σταυρογιαννόπουλου, Αιρετού Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας

Φτωχότερη είναι από σήμερα η εκπαιδευτική κοινότητα της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, εφόσον έφυγε για πάντα από κοντά μας ο εκπαιδευτικός Ανδρέας Μελιγδής.

Ο Ανδρέας ήταν εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής, έμπειρος προπονητής και προσέφερε τα μέγιστα στους μαθητές του στα σχολεία που εργάστηκε. Ήταν αφοσιωμένος στο λειτούργημά του και άφησε ανεξίτηλη τη σφραγίδα του σε όλη του την εκπαιδευτική διαδρομή. Το κενό του είναι σίγουρο δυσαναπλήρωτο στην εκπαίδευση της περιοχής μας. Θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη ως έναν καλό συνάδελφο.

Εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου και τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Καλό ταξίδι Ανδρέα.

Πηγή flamis.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου