Friday, 29 March, 2024

Νεκρός 48χρονος, πατέρας 2 παιδιών – Κρίσιμη η κατάσταση για άλλους τρεις

Θρήνος δίχως τέλος στο Βασιλικό Τριταίας για τον 48χρονο Νίκο Πανούτσο που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Πατρών-Πύργου

κοντά στη ΒΙ.ΠΕ, το πρωί του Σαββάτου. Ο άντρας ήταν πατέρας δύο παιδιών, συγκεκριμένα δύο αγοριών, και διέμενε στο Βασιλικό μόνιμα. Η είδηση του τραγικού του θανάτου έχει βυθίσει το χωριό στο πένθος.
Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο άτυχος άνδρας που ασχολούνταν με αγροτικές εργασίες αλλά και με τον κλάδο των μεταφορών προκειμένου να ζήσει την οικογένεια του, χάθηκε τόσο ξαφνικά με αυτόν τον τρόπο. 


Στο τροχαίο ενεπλάκησαν ένα βανάκι και ένα αυτοκίνητο. O άτυχος 48χρονος ήταν συνεπιβάτης σε ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε φίλος του, από την περιοχή της Τριταίας και σύμφωνα με πληροφορίες είχε πορεία προς την Πάτρα.


Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, σε ένα σημείο της εθνικής οδού Πατρών-Πύργου, ένα επαγγελματικό βαν με κατεύθυνση προς Πύργο, φέρεται να βγήκε από την πορεία του και προσέκρουσε πλαγιομετωπικά με το ΙΧ, το οποίο με την σειρά του κατέληξε στο πρανές της οδού. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά όλοι οι επιβαίνοντες στα οχήματα.
O Νίκος Πανούτσος έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Κατά πληροφορίες, οι διασώστες του ΕΚΑΒ τον επανέφεραν επί τόπου στη ζωή, αλλά δεν κατάφερε να κρατηθεί και εξέπνευσε κατά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο.
gnomip.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου