Friday, 19 April, 2024

Νεκρός 51χρονος γιατρός. Άνοιξαν την πόρτα με κλειδαρά

51χρονος γιατρός εντοπίστηκε νεκρός από αστυνομικούς, οι οποίοι εισέβαλαν στο σπίτι του, στη Λαμία, με τη βοήθεια κλειδαρά, σήμερα, Δευτέρα, το πρωί.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο άτυχος άνδρας πέθανε κατά τη διάρκεια του ύπνου του. Είχε επιστρέψει μετά από νυχτερινή διασκέδαση, με φίλο του και το πρωί, όταν δεν πήγε στη δουλειά του, κάποιοι ανησύχησαν και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Ο αδικοχαμένος άνδρας δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές κλήσεις των φίλων του, οι οποίοι ανησύχησαν και έσπευσαν στο σπίτι του να δουν τι συμβαίνει, με τη βοήθεια της αστυνομίας και του κλειδαρά.

Ο 51χρονος γιατρός ήταν νεκρός στο κρεβάτι του, πιθανότατα από ανακοπή και όπως αναφέρει το lamiareport.gr, το προηγούμενο βράδυ ήταν μαζί με φίλο του και τίποτα δεν προμήνυε το κακό. Από την Αστυνομία αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ενώ το ΑΤ Λαμίας που ανέλαβε την προανάκριση, παρήγγειλε τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λαμίας. Όπως τόσες και τόσες τον τελευταίο καιρό, αλλά διευκρίνιση αιτίων δεν ξέρουμε αν ανακοινώνονται στους συγγενείς…

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου