Thursday, 25 April, 2024

«Νικολάρα καλό ταξίδι»: Θρήνος για τον 28χρονο που σκοτώθηκε σε τροχαίο

“Νικολάρα καλό ταξίδι 11/4/2023”. Το αντίο στο φιλαράκι τους γραμμένο πάνω στην άσφαλτο με μία μεγάλη καρδιά.

Αναμμένα κεριά, λουλούδια και κουτιά με μπύρες. Ο πόνος βουβός. Μηχανές να πηγαίνουν πάνω κάτω στην Καλαμακίου μαρσάροντας. Οι φίλοι του Νίκου Μάκου που πέταξε στα 28 του στον Παράδεισο καβάλα στην αγαπημένη του μοτοσυκλέτα, μία Suzuki GSX-R1000, όλη νύχτα ήταν εκεί, κοντά του…Εκατοντάδες μηνύματα για το χαμογελαστό παλικάρι που σκοτώθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης, στη λεωφόρο Καλαμακίου. Ο Άλιμος θρηνεί!

“Δεν υπάρχουνε λόγια να περιγράψω το πως νιώθω τώρα δεν μπορώ να πιστέψω ότι έφυγες αδερφέ μου θα είσαι πάντα μέσα στην καρδιά μου Νίκος Μάκος Καλό παράδεισο αδερφέ”

“Να προσέχετε Στους δρόμους παιδιά και πάντα να φοράτε κράνος”. “Καλό παράδεισο μπρο μου… Θα μας Λείπει το χαμόγελό σου.”

“Γιατί βρε Νίκο!!!! σου τα έλεγα και δεν άκουγες!!!! Καλό παράδεισο!!!”

“Έφυγες γρήγορα Νικόλα… τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια σου… και σε όσους σε αγάπησαν! Πέτα ψηλά φίλε μου…”

O Nίκος ανασύρθηκε νεκρός από τους πυροσβέστες μέσα από την καμπίνα του Smart με το οποίο είχε συγκρουστεί! Το φοβερό τροχαίο έγινε στη συμβολή της λεωφόρου Καλαμακίου με την οδό Νίκης. Σύμφωνα με μαρτυρίες στο Notia.gr, η μοτοσυκλέτα ανέβαινε με ταχύτητα την Καλαμακίου, όταν ξαφνικά βγήκε από τη Νίκης, ένα Smart το οποίο παραβίασε το STOP. Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου