Thursday, 18 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Νικολούλη: Πότε κατάλαβα ότι είχα δίπλα μου τον δολοφόνο του Γραικού

Συγκλονισμένη από την αγριότητα που επέδειξε ο καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας του Δημήτρη Γραικού, δήλωσε η Αγγελική Νικολούλη

μιλώντας στον Alpha, σχολιάζοντας ότι ο 46χρονος “συμπεριφέρθηκε σαν να είχε θάψει ζώο”.
Η δημοσιογράφος αποκάλυψε μάλιστα το πότε αντιλήφθηκε η ίδια ότι ο 46χρονος ήταν ο δολοφόνος του άτυχου κτηνοτρόφου. Όπως είπε, στη διαδρομή που έκαναν μαζί μέχρι τη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο του ρεπορτάζ για την τηλεοπτική της εκπομπή, “οι υποψίες μου έδεσαν γιατί εκείνη την ώρα είχα την αίσθηση ότι δίπλα μου είχα τον δολοφόνου του Γραικού” και εξήγησε ότι ο δράστης έπεφτε σε αντιφάσεις.
Συγκλονίζουν, δε, τα λόγια του 46χρονου στη δημοσιογράφο: “Αλίμονο βρε Αγγελικούλα, αν κάθε φορά που σφάζουμε ζώα εξαφανίζουμε και έναν άνθρωπο. Τι το πέρασες εδώ, Αμερική; Δεν γίνονται εδώ τέτοια πράγματα”, της είπε αρχικά.
Σε άλλο σημείο της κουβέντας τους, όμως, σχολίασε: “Αγγελικούλα δυστυχώς για τα χρήματα γίνονται πολλά. Για τα χρήματα κανείς σκοτώνει άνθρωπο…”.
Η σωρός του 59χρονου κτηνοτρόφου εντοπίστηκε το βράδυ της Τετάρτης θαμμένο – μαζί με το αυτοκίνητό του – στο χωριό Ανατολικό, 25 χλμ. έξω από τη Θεσσαλονίκη.
Η χήρα του 59χρονου επιχειρηματία, Δέσποινα Τσακαλίδου μίλησε στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” στο STAR και συγκλονισμένη ξέσπασε σε λυγμούς. Αποκάλυψε ότι ο 46χρονος έμπορος ήταν με τον σύζυγό της στα σφαγεία της Χαλάστρας την ημέρα που εξαφανίστηκε. Ο κατηγορούμενος συνεργαζόταν με τον Γραικό και αγόραζε από εκείνον κρέατα που τα πουλούσε στο κατάστημά του.
Σε ερώτηση για τον λόγο που εκτιμά πως σκότωσε τον σύζυγό της, η χήρα του κτηνοτρόφου απάντησε ότι είχαν οικονομικές διαφορές.
«Ο σύζυγός μου ήθελε τα χρήματά του. Το ποσό που του χρωστούσε είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που έχει ακουστεί. Προφανώς κάτι έγινε και τον σκότωσε», είπε.
«Τα παιδιά μας το περίμεναν μετά από τόσα χρόνια ότι ο πατέρας τους δεν είναι στη ζωή. Νιώθω όμως και μια δικαίωση για όλους εμάς γιατί πολλοί άφησαν υπονοούμενα για μένα και την οικογένειά μου και έβγαλαν μεγάλη κακία. Εμένα όμως δεν με ένοιαζε τι έλεγαν γιατί είχα καθαρή τη συνείδησή μου και ήξερα ότι δεν είχα κάνει τίποτα από αυτά που με κατηγορούσαν. Ήθελα μόνο να μάθω τι συνέβη στον σύζυγό μου. Ασχολούνταν όλοι με τα ξανθά μαλλιά μου, αλλά δεν τους ενδιέφερε πώς νιώθω», τόνισε, κλαίγοντας.
Ο 46χρονος έμπορος κρεάτων οδηγήθηκε στον ανακριτή. Ο Εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου